PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498099
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Jak wam się podobał najnowszy odcinek???

Jak dla mnie trzyma poziom.

ocenił(a) serial na 10
Yankees

Trzyma poziom House'a :) Ale końcówka mnie bardzo zmartwiła - wskazuje na to, że "13" już nie będzie w kolejnych odcinkach :( Chyba, że House wybiegnie z mopem naprzeciw samolotu jak to było w "Terminalu" ;P

Chase i Forman się wybronili dzięki House'owi - i Foreman pewnie dalej będzie szefem. Ciekaw tylko jestem co będzie jak House odzyska licencje ;)

ocenił(a) serial na 10
Yankees

ej... przecież Istant Karma to 5 odcinek, a nie 4... :/
coś się pomylili z numeracją, czy jak?!

gabi1810

jest jako odc 4, bo liczyli półtora godzinny odcinek jako 1, a byl 1-2, wiec teraz tak to bedzie dziwnie, albo 4/5 , 5/6 itp.

ocenił(a) serial na 10
CoeurDor

półtoragodzinny jest liczony jako dwa, więc to jest raczej piąty.

odcinek w porządku, 13 nareszcie się wyniosła, ale nadal czekam na jakiś epizod, który zwali mnie z nóg, bo jak na razie, to tylko trzymają poziom. chociaż nie wszystkie, broken był genialny. ale to dopiero początek sezonu.

Gehenn

1,5 godzinny nie jest liczony za 2 ale za jeden. Na filmwebie jest błąd, zresztą wystarczy sprawdzić na oficialnej stronie Foxa lub na IMDB. Tak więc założyciel tematu ma rację, Istant Karma jest 4 odcinkiem 6 sezonu.

ocenił(a) serial na 9
Mik_B

Odcinek bardzo mi się podobał. W ogóle na razie nie było w 6 żadnego nudnego. 3 był po prostu genialny! Jeden z najlepszych. Natomiast 4 również kwalifikuje na plus ;) Ojciec oddający cały majątek, bo uważa, że to przez złą karmę jego syn umiera... Niezłe! ;d Ogólnie tylko jeden rzeczy mi brakuje - Huddy! ;dd