Jak wam się podobał najnowszy odcinek???
Jak dla mnie trzyma poziom.
Trzyma poziom House'a :) Ale końcówka mnie bardzo zmartwiła - wskazuje na to, że "13" już nie będzie w kolejnych odcinkach :( Chyba, że House wybiegnie z mopem naprzeciw samolotu jak to było w "Terminalu" ;P
Chase i Forman się wybronili dzięki House'owi - i Foreman pewnie dalej będzie szefem. Ciekaw tylko jestem co będzie jak House odzyska licencje ;)
ej... przecież Istant Karma to 5 odcinek, a nie 4... :/
coś się pomylili z numeracją, czy jak?!
jest jako odc 4, bo liczyli półtora godzinny odcinek jako 1, a byl 1-2, wiec teraz tak to bedzie dziwnie, albo 4/5 , 5/6 itp.
półtoragodzinny jest liczony jako dwa, więc to jest raczej piąty.
odcinek w porządku, 13 nareszcie się wyniosła, ale nadal czekam na jakiś epizod, który zwali mnie z nóg, bo jak na razie, to tylko trzymają poziom. chociaż nie wszystkie, broken był genialny. ale to dopiero początek sezonu.
1,5 godzinny nie jest liczony za 2 ale za jeden. Na filmwebie jest błąd, zresztą wystarczy sprawdzić na oficialnej stronie Foxa lub na IMDB. Tak więc założyciel tematu ma rację, Istant Karma jest 4 odcinkiem 6 sezonu.
Odcinek bardzo mi się podobał. W ogóle na razie nie było w 6 żadnego nudnego. 3 był po prostu genialny! Jeden z najlepszych. Natomiast 4 również kwalifikuje na plus ;) Ojciec oddający cały majątek, bo uważa, że to przez złą karmę jego syn umiera... Niezłe! ;d Ogólnie tylko jeden rzeczy mi brakuje - Huddy! ;dd