pytanie kieruje do wszystkich którzy są na bieżąco z 6 sezonem ja osobiście przymierzam się dopiero do 10 odcinka. ale od rzeczy zanosi się na 7? czy raczej na to że będziemy się już żegnać z naszym doktorkiem?? pozdrowienia dla fanów Grega ;] i użytkowników Film Webu of course ;)
Będzie na 100%. Ostatnio Kate Jacobs powiedziała o finale 6 sezonu : W finale czeka nas duży wypadek poza Princenton-Plainsboro. To może popchnąć House'a, by przekroczyć granicę. "House poświęca się dla każdego pacjenta, jednakże panuje tam straszliwy chaos, finał jest ostatecznym wyzwaniem dla niego" - mówi Jacobs. Wynik: "Sezon kończy się pokazując House'a w takim stanie, jakim go jeszcze nigdy nie widzieliśmy"
http://www.housemd.info.pl/news/1533/powrot-prawdziwego-housea.html
Jeśli oglądalnośc 7 serii nie spadnie gwałtownie, to myślę, że będzie. Chyba nikt z obsady nie zamierza odejść, a pogłosek o rychlym zakonczeniu serialu nigdzie nie slyszalam.
Zobaczymy co będzie ciekawy będzie ten odcinek ostani ale to jeszcze trochę ciekawy opis hehe :)
Mam nadzieje że będzie 7 sezon ja jestem teraz na 18 odc. 6 sezonu i ciągle mi mało:) pozdrowienia dla fanów housa:)
House jest the best. Ciesze sie ze bedzie nowy sezon! Ja jestem na bierzaco z odcinkami i nie moge sie doczekac nowego odcinka, ktory bedzie we wtorek z napisami :D:D
Pozdro fani grega
tylko wiecie co za dużo to nie zdrowo ;p
ja bym wolała aby House zakończył się np na 8 niż trwał 10 sezonów a ost byłby naciągany i spadłby tylko w rankingach.
właśnie, aby nie zrobiła się z House'a kolejna Moda na Sukces... miejmy nadzieję, że do końca będą trzymać fason :)
ja teraz przeczekam jeszcze te 2-3 dni na 20 odcinek 6 sezonu House'a.
Też racja, niech nie robią na upór 10 czy więcej sezonów, jednak gdyby miał się skończyć teraz, te byłoby niedobrze. Pociesza mnie myśl, że będzie ten 7 sezon. ; >
Moda na sukces zaczęła się już w 5 sezonie a po tym co się o 6 naczytałem to chyba się ona tam jeszcze bardziej rozwinęła. House miły dla innych ? Prędzej bym pomyślał że mi kaktus na ręce wyrośnie
A widzieliście może już zwiastun 20 odcinka ? Jeżeli nie, to proszę: http://www.megavideo.com/?v=0QT9W4A2
Mnie to końcówka rozwaliła. ;D
szukałem na googlach ale na temat 7 sezonu nic nie znalazłem, szkoda w sumie by na 6 się skończyło...