PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498099
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

8 sezon

ocenił(a) serial na 9

Mam taką teorię:

House trafia do więzienia, gdzie odświeżana jest zabawa w terapie i odstawianie leków. W środku sezonu Obama dostaje szczękościsku z powodu śmierci Osamy i tylko nasz dzielny bohater może pomóc mu wygrać powtórnie wybory.
Po pokonaniu raka który spajał prezydenckie szczęki i terrorystów, którym przewodzi Człowiek-Który-Postrzelił-Housa nasza gwiazda odjeżdża na swoim z tuningowanym motorem ku zachodzącemu słońcu.

Myślę, że mój pomysł nie odbiega poziomem od ostatniego odcinka sezonu 7.
Czekam na wasze propozycje zmian i szczegóły.

ocenił(a) serial na 9
Mangel

Edit wersja poprawiona:

Mam taką teorię:

House trafia do więzienia, gdzie odświeżana jest zabawa w terapie i odstawianie leków. W środku sezonu Obama dostaje szczękościsku z powodu śmierci Osamy i tylko nasz dzielny bohater może pomóc mu wygrać powtórnie wybory. Być może, w międzyczasie, pojawi się by pomóc w sprawach CSI Miami, np pomagając H. skopać jakiegoś bandytę w pokoju przesłuchań.
Po pokonaniu raka który spajał prezydenckie szczęki i terrorystów, którym przewodzi Człowiek-Który-Postrzelił-Housa nasza gwiazda odjeżdża na swoim z tuningowanym motorem ku zachodzącemu słońcu.

Myślę, że mój pomysł nie odbiega poziomem od ostatniego odcinka sezonu 7.
Czekam na wasze propozycje zmian i szczegóły.

ocenił(a) serial na 10
Mangel

Ostatni odcinek był naprawdę słaby, lecz ja wciąż pozostanę wiernym fanem. Oczywiście w przyszłym sezonie spodziewam się czegoś znacznie lepszego, chodź prawdopodobnie się rozczaruje :(

użytkownik usunięty
Mangel

jasne żal.

ocenił(a) serial na 9

A czego tak bardzo Ci żal? Kolorowych jarmarków? ;>