Czy jest jakaś szansa ze do obsady wrócą chase 13 taub i cuddy bez nich jest nudno, a tak koreanka to jest beznedziejna
na zwiastunie trzeciego odcinka pojawia sie 13-tka i chyba wróci do nowego zespołu, Taub według plotek tez ma powrócic wreszcie bedzie miał dwoje dzieci. A Cuddy nie podpisała wogóle kontraktu z producentami.
Nie wiem jak Wy, ale ja po obejrzeniu 2 odcinków 8 sezonu czuję się zawiedziona i znudzona
a mi to nie pasuje w ogole że Cuddy nie ma, że jest jakaś nowa twarz. W ogóle jest jakoś dziwnie. Pewnie to będzie ostatni sezon.
"13" bedzie sporadycznie występować, wieć nie bedzie należeć do stałego zespołu House'a. Cuddy jak juz ktoś wspomniał nie podpisała kontraktu. Do zespołu dołączy zapewne pani dr z więzienia.
No, mam nadzieję że dołączy. Nowa postać i co ważniejsze, w przeciwieństwie do koreanko-filipinki ciekawa.
Mi tak samo. Potrzebna serialowi jakaś zmiana. Czytałem że Spencer podpisał umowę na sezon 8 - tak jak Omar. Według zwiastuna w następnym odcinku, w jego zespole będzie: pani dr z więzienia,koreanko-filipinka i trzynastka.
Ja miałam nadzieje że pociągną dalej akcję z więzieniem choćby przez kilka odcinków bo zapowiadało się ciekawie. Szkoda że tego nie zrobili a powrót do szpitala był raczej naciągany i co Foreman szefem House'a? Sorry poprzednim razem to nie zadziałało...
Nom to jest masakra troche juz mi sie znudzila ta utarta regula ze przez caly odcinek stan sie pogarsza i nagle hous dostaje olsnienia, odcinek w więzieniu byl swietny (te w szpitalu psychiatrycznym tez) widac ze o ile przypadkow im nie brakuje (chociaż z niektorymi to chyba przesadzaja) to jesli chodzi o prywatne zycie bohaterow pomysly im sie koncza a w ogole to co tam robi ta koreanka przeciez dziewczyn kompletnie nie umie grac, nic oryginlanego postac bardzo podobna do Masters tez madra ale kompletnie nieprzystosowana do zycia w społeczenstwie (tylko ze ta w odróżnieniu do Masters jest jeszcze brzydka az przykro patrzec)
ta koreanka jest 100 razy bardziej irytująca od masters. szkoda że nie będzie cuddy ale mam nadzieję że szybko wróci trzynastka i taub.