Myśle że to dobre miejsce by o tym podyskutować. Ja osobiście uważam ze płyta jest tylko i
wyłącznie dobra. Całkiem nieźle się jej słucha i jest świetnie zrobiona. Kupiłem ją w ciemno
i w sumie nie żałuję. Jakie są wasze opine ?
Muzyka może być, ale, moim zdaniem, śpiewa tragicznie. Wolę by grał na gitarze i klawiszach jak w serialu.
Ja myślę, że to nie jest dobre miejsce, bo płyta nie ma nic wspólnego z serialem, a z aktorem odgrywającym w nim jedną z ról. I ten aktor ma swoje forum. Płyty nie słuchałem, ale nie wykluczam, że posłucham kilku piosenek, tak światopoglądowo.
Ja słuchałam kilka jego piosenek i zespołu Band from TV, w którym gra na klawiszach i czasem śpiewa. Mi się podoba, ale moim zdaniem Hugh ma paradoksalnie do wyglądu bardzo miękki i niedojrzały głos.
Świetna płytka moim zdaniem powien się zajoć muzyką Hugh Laurie dobrze mu to wychodzi a jego głos też świętny oby tak dalej czekamy na nastepną płytkę .
Mi się podoba jego debiutancki album. Świetna muzyka i kawałki grane na gitarze. Jego album jest na drugim miejscu w Wielkiej Brytanii zaraz po Adele. Czekam na następny album.
płytkę nabyłam kilka dni temu i jestem z niej bardzo zadowolona ;) pomimo iż to nie są moje klimaty, to przyjemnie się jej słucha :)) polecam na odprężenie :)