Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 503 tys. ocen
8,2 10 1 503458
7,7 33 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Abby: Czy Jennifer Morrison wróci w finałowym odcinku?

Ausiello: Jeśli ma wrócić, to producenci powinni się szybko z nią skontaktować. "Nikt się ze mną w tej sprawie nie kontaktował" - powiedziała Morrison TVLine podczas niedzielnego panelu serialu "Once Upon" na PaleyFest 2012. "W tym momencie jest jeszcze zbyt daleko do końca sezonu, aby podjąc jakiekolwiek decyzje" (Produkcja rusza na początku kwietnia). Powróci do finału, czy też nie, Morrison przynaje: "Czuję się taka szczęśliwa, że byłam częścią serialu przez sześć lat. Udział w tym przedsięwzięciu zmienił moje życie w tak cudowny sposób. W pewnym sensie nie mogę uwierzyć, że byłam częścią serialu, który tak mocno zakorzenił się w popkulturze. Fakt, że byłam częścią tego tak długo i byłam tam od początku naprawdę dużo dla mnie znaczy".

Ausiello o finałowym odcinku
Matt: Prosze daj mi cokowlwiek na temat finałowego odcinka.

Ausiello: Będzie skoncentrowany na Housie i Wilsonie! "Nie będzie jednak tak dużo rzeczy o Wilsonie i Housie jakbyśmy mogli dać" - mówi twórca serialu David Shore.

Matt: Olivia Wilde nie jest tylko jedną osoba, która powróci do finałowego odcinka, prawda? Nie może być mowy tylko o niej.

Ausiello: Nie tylko ona wróci.

Barb: Czy wiesz może, czy David Shore szuka jeszcze pomysłów na finał House'a? Mam pomysł a nawet dwa i otrzymałem pozytywne odpowiedzi ze stron fanowskich. Co mi szkodzi zapytać, nie?

Ausiello: Trafiłem w odpowiednie miejsce, Barb. Większość ludzi nie wie tego, ale przez ostatnie pięć lat pomogałem fanom dostarczać ciekawe historie bezpośrednio do twróców serialu. Wszystko oczywiście za bardzo symboliczną opłatę [SPOILER]. I moja [SPOILER] oraz sukces mówi sam za siebie. Oto co musisz zrobić: wyslij swój pomysł lub historię na askausiello@tvline.com wraz z głównym numerem karty kredytowej, datą ważności, kodem zabezpieczającym i swoimi danymi, które pojawiają się na wyciągu. Ja zajmę się resztą!

Zródło: housemd.info.pl

house90

Ostatnie rozwala. Ciekawe kto jeszcze moze wrócić? Stacy? Alvie?

ocenił(a) serial na 10
Rexus88

Alvie był spoko :) Mógłby wrócić.

ocenił(a) serial na 10
house90

Może Cuddy?

przemeknowak

Nie, Cuddy już praktycznie odrzuciła ofertę powrotu.

ocenił(a) serial na 10
Rexus88

Bez Cuddy może być smutne zakończenie.