Niedawno w wielkiej tajemnicy ruszyły castingi do polskiej wersji znakomitego Dr House'a. Serial ma być oparty na oryginale ale przystosowany do polskich warunków i służby zdrowia. Polski tytuł jeszcze nie jest ustalony. Ale jest już wstępna obsada. Do głównej roli sarkastycznego lekarza brani są pod uwagę między innymi Paweł Królikowski, Andrzej Grabarczyk i Andrzej Grabowski. Pozostałe głowne role są juz obsadzone:
Dr Wilson - Piotr Cyrwus
Dr Cuddy - Danuta Stenka
Dr Cameron - Edyta Herbuś lub Marta Żmuda Trzebiatowska
Dr Chase - Filip Bobek
Dr Foreman - prawdopodobnie Omar Sangare
Stacy - Malgorzata Foremniak
Zdjęcia mają ruszyć na poczatku czerwca.
i po co to?
cokolwiek zrobią będzie to tylko podróbka... jak chcą podrobić housa?
To pewnie jakiś żart dziś prima aprilis House M.D jest jeden i po co to zmieniać wogle ja wogle tak jak jest wszystko polacy muszą zapsuć myślą że jak w USA zarobił szał serial House M.D to myślą że w polsce bedzie podobnie tylko pod innym tytyłem dla mnie to plagiat i tyle niechciałbym polskiej wersji
heh wyobrażacie sobie dr house w polskim szpitalu ;D na badanie czekać tydzień ;P może to jakaś parodia będzie xD
no i ten sam poziom sprzętów i wgl.. nie wystarczy Polakom już na dobre i na złe, to też tasiemiec, który jest nudny i jak dla mnie oczywiście głupi...
Na 99,7% jestem pewna że to jakiś żart. Zresztą większość niby wybranej obsady według mnie nie pasuje
"na szczęście,
po co by nam była taka kompromitacja?"
Teraz telewizja nie ma pomysłów więc się kompromituję(zwłaszcza TVP).
Nawet jeśli by zrobili to po paru odc by na pewno zdjęli z anteny.:D
Pozdrawiam
Pękłam ze śmiechu jak wyobraziłam sobie jak Cuddy ("Stenka")mówi do Housa
-Dom, nie możesz tego zrobić!