PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498164
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Beznadziejny...

ocenił(a) serial na 1

Ten serial to totalne nieporozumienie.
Jak można oglądać ~150 odcinków o jednym bohaterze, który zawsze w ten sam sposób wychodzi z trudnej sytuacji. Gdyby jeszcze coś ciekawego tam się działo to rozumiem...
Ale taki przje**ny doktorek chodzi sobie z laska jak moja babcia i co?
Oglądałem kilka odcinków. Fabuła jest łatwa do ogarnięcia, pomimo tego, że wiele razy miał wylecieć ze szpitala to i tak tam zostawał. Ludzie, to ma już tyle odcinków co typowa wenezuelska telenowela. Zaraz liczbą odcinków przeskoczy modę na sukces.
Po co to oglądać, jak i tak nigdy się nie skończy?

ocenił(a) serial na 6
adi2277

racja, seriale tego typu powinny mieć max 3-4 sezony, bo robią się bardziej przewidywalne niż niedzielna msza w kościele

użytkownik usunięty
adi2277

Przeszkoczy i to zaraz.

ocenił(a) serial na 10

aż żal wysłuchiwać tak nie profesjonalnych i nie opartych na racjonalnych przykładach opinii...

ocenił(a) serial na 10
adi2277

nie. House ma tyle odcinkow jak przystalo na najlepszy obecnie serial telewizyjny. i mam nadzieje ze bedzie jeszcze wiecej. a jak ci sie nie podoba ti nie ogladaj i nie rob awantury.

ocenił(a) serial na 1
damian_filmweb

Wyraziłem jedynie swoją opinię na temat tego serialu.
Żyjemy w wolnym kraju i mogę pisać co zechcę ;]

ocenił(a) serial na 10
adi2277

tak mozesz. ale jesli juz cos piszesz to pisz z sensem. widziales kilka odcinkow na chybil trafil i myslales, ze ten serial cie sie spodoba? to jestes w bledzie. i tyle.

ocenił(a) serial na 10
adi2277

niby możesz pisać co chcesz ale za taką opinię fani house'a mogą się trochę zdenerwować. ;D co do serialu oglądałem wszystkie odcinki i jak dla mnie house wymiata!!! Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
adi2277

To se obejż modę na sukces jak sie nie podoba.hehe

ocenił(a) serial na 10
maniek_szafa

Ostry dyżur - 15 sezonów i nikt tego telenowelą nie nazywa

ocenił(a) serial na 1
adi2277

jak najbardziej sie zgadzam, 150 odcinkó o tym samym, tylko lekko nazwy się zmieniają...

ocenił(a) serial na 10
UPADLY_WIDZ

jak 150 odcinków o tym samym? Serial jest serialem. A House zasługuje na miano najlepszego serialu w historii TV.

Po prostu może nie dorosłeś, aby zrozumieć ten serial.

Żyjemy w wolnym kraju i mogę pisać co zechcę ;] - OCZYWIŚCIE, że tak, ale czasami się to źle kończy. Więc lepiej zamknąć gębę na kłódkę.

Aby zrozumieć serial i głównego bohatera trzeba obejrzeć wszystkie odcinki. Każdy odcinek tworzy ogólny zarys fenomenu tego serialu.

Nie ma co z niektórymi dyskutować bo to nie ma najmniejszego sensu. Takim osobom raczej nie da się wytłumaczyć, dlaczego tak jest. Jeżeli komuś się nie podoba to wypadałoby podać konkretne argumenty, a nie od razu pisać: że to gó*no itp. Już sama wypowiedź świadczy o człowieku, że nie dorósł i być może nie dorośnie to tego serialu.

kamil_morawski1

Po co się od razu wyzywać. To tylko serial. Ja po części podzielam opinię autora. Uważam, że "House" jest dobrym serialem, ale po kilkunastu odcinkach zaczyna się nudzić.