PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498203
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Cięte riposty

ocenił(a) serial na 3

Większość ludu podniecającego się tym serialem zwraca uwagę na fantastyczne cięte riposty. Co Wy o nich sądzicie? Dla mnie są zwyczajnie denne i słabe, cała ta żenada brzmi jak żarty kilka lat temu w gimnazjum, jeśli przebywało się w dobrym towarzystwie które mimo poszanowania dla znajomych potrafiło im nieźle dowalić, łatwo dostrzec że serial trzyma poziom gimnazjum. Zdecydowanie poniżej oczekiwań - a nawet słaby, przecież tutaj nie ma geniuszu, każdy nastolatek mógłby napisać bardziej złośliwe i dobitne teksty. Pozdrawiam

Langov

Mi się podobają. Są nad wyraz celne i trafne. No ale nastolatek by napisał? Nie przesadzaj. Nie każdemu się podoba. Ale fajnie wyraziłeś zdanie. Nikogo nie obraziłeś. Szacun. Ale riposty Housa są świetne;D. Przynajmniej dla mnie. Reszcie fanów też się pewnie podoba.

użytkownik usunięty
geralt2622

Zgadzam się . House umie dowalic :) śmieszny i ciekawy serial

ocenił(a) serial na 10
Langov

riposty bywają lepsze i gorsze - na szczęście zdecydowanie więcej jest tych
błyskotliwych. Przyznam jednak racje, że im dłużej serial trwa tym dowcipy
są mniej wyszukane.

Coyotman

bo tylko gimnazjum ogląda ten słaby serial...

pmp2811

Taa, tylko gimnazjum ogląda? Śmieszny jesteś.

ocenił(a) serial na 9
geralt2622

tak... gimnazjum, czemu nie przedszkole?
no nie przesadzajmy, serial porusza różne poważne problemy ludzkie i nie tylko... rozumiem, że komuś może się nie podobać, ale nie trzeba się obrażać...

użytkownik usunięty
Langov

Witam dla mnie są super riposty House M.D rządzi .

ocenił(a) serial na 9
Langov

Podczas pobytu w gimnazjum przebywalem w towarzystwie gdzie ciete riposty bylo na porzadku dziennym. Bylo smiesznie i fajnie. Nigdy sie tym nie nudzilem. Z Serialem Housa jest tak samo. Uwazam ze House poziomem swoich ripost przerasta swych rowiesnikow z gimnazjum. Geniusz.