Co chwile to przerwa raz w grudniu spora przerwa, teraz z nowu. Wie ktoś moze o co chodzi z tymi przerwami?
7x08 --> przerwa na dwa miesiące --> dwa odcinki -->znowu przerwa! no ja po prostu oszaleję
Bo czemu przerwa prawda jest jedna znowu będzie być może dobry odcinek ale zobaczymy jak powtarzam zawsze nieudany ten sezon 7 coż i znowu pewnie kolejna będzie przerwa lub nie tego to nie wiem .
Pierwsza przerwa Święto Dziękczynienia i Boże Narodzenie, a teraz porostu ferie w stanach też je mają tak do waszej informacji. W Polsce i tak jest jeszcze gorzej bo nowa ramówka obejmuje jesień (wrzesień-grudzień) i wiosnę (marzec-czerwiec) poza tymi miesiącami to same powtórki
tak tylko pamiętaj że kilka innych seriali szedło bez przerw np. Dexter czy Gotowe na wszystko.
Dexter ma 12 odcinków House ponad 20 to po pierwsze. Po drugie każdy serial w okresie między grudniem a styczniem ma jedną długą przerwę, Dexter jej nie miał bo sezon skończył się jeszcze przed końcem grudnia. Po trzecie scenarzyści potrzebują czasu na nowe odcinki i są one cały czas kręcone na bieżąco. Po czwarte to sposób na zwiększenie oglądalności. Wiadomo że więcej widzów siądzie przed telewizory po 2 czy 3 tygodniach przerwy niż po jednym bo będą chcieli jak najszybciej zobaczyć nowy odcinek
Odpuszczają sobie już od 5 sezonu i to nie z powodu przerw ale spadku poziomu. Akurat dzięki tym przerwom ostatnie dwa odcinki miały oglądalność ponad 10.5 mln kiedy poprzednie miały poniżej 10. A jak komuś to nie odpowiada to przecież nie musi oglądać od razu, ja tam zawsze czekam aż wyjdzie kilka odcinków