PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498203
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Co jest?

użytkownik usunięty

Nigdy nie widziałam fanów Cuddy. Prawie nikt (z tego co czytałam) jej nie lubił, a teraz temat na ulubioną postać i u większosci jest przynajmniej na 3 miejscu (u mnie na 1)
Niech się tu podpiszą wszyscy którzy lubią Cuddy na 1, 2, 3 miejsce!
Tak z ciekawości

ocenił(a) serial na 9

Ja lubie Cuddy. Jest ona u mnie na 2 miejscu. Uwielbiam jej utarczki z Housem. Ja tam wole ja niz np. Cameron. Ale to tylko moje zdanie.

użytkownik usunięty
Dexter_2465

Ja też ją lubię. To bardzo dobrze zagrana postać.

ocenił(a) serial na 10

Oczywiście, że Cuddy jest bohaterką niezwykle barwną i dodającą energii serialowi. ich słowne potyczki i wzajemną chęć zbliżenia z House'am na którzy obydwoje sobie nie pozwalają, podnoszą adrenalinę na równi z zastrzykiem prosto w serce=D
House, Wilson i Cuddy. gdyby nie oni sam serial wyglądał by płasko. A sama Lisa Edelstein powinna dostać jakąś nagrodę za stworzenie postaci tak wyjątkowej, że ma eis wrażenie że Ona naprawdę istnieje.

ocenił(a) serial na 9
kamila_sz25

zgadzam się w 100% z kamila :) Lisa jest super :D

welcia874

Ja lubię Cuddy ;D Jest rewelacyjna !<br/> <br/> <br/>

geralt2622

Ja też uwielbiam Cuddy.Jak dla mnie numer 1 (na równi z Housem).I również zgadzam się z kamilą ;) Nagroda jej się całkowicie należy,dziwię się,że nie ma nawet nominacji do Złotego Globu.

ocenił(a) serial na 8

Taaaa :) Cuddy jest syper :)też ją uwielbiam. To chyba jedyna postać w tym serialu, która nigdy mnie nie zawiodła :D