Czy TVP2 ma zamiar wykupić i wyemitować kolejną serię (3) ...Wie ktoś coś na ten temat?
A "M jak miłość" Ci nie pasuje? Nie wiem czy puszczą 3 serie na TVP2 ale wcale mi sie nie podoba House z polskim lektorem , w ogóle nie lubię filmów z polskimi lektorami (chyba ,że mówią w filmie po hiszpańsku). Radze tobie nie czekać na polską telewizje ale samemu sobie załatwić kolejne sezony.
Załatwić czyli kupić :) na AXN leci chyba 4 seria slyszalem tez cos o dvd do 4 sezonu jest wydane ale nie w Polsce. (nie powinno byc problemu z zamówieniem)
Na AXN jest 2 sezon.Nie wiem skad bierzecie te bzdury o 4 sezonie.
Na DVD sa wszystkie sezony , ale oczywiscie w angielskiej wersji jezykowej. W Polsce jeszcze nie ma , ale pewnie można zamówic przez neta.
Poza tym dlaczego mają przerywać 2 i zaczynać 3 ? W programie widziałam , ze dokończą 2 , a potem niewiadomo ... :)
podejrzewam, że nie przerwac 2 i zaczynac 3, tylko dokończyc 2 i dopiero zaczynac 3.
rafale2416 - niekażdy, oglądając wersję otyginalną, jest w stanie zrozumiec, co oni tam mówią. zwłaszcza, że żarty housa często są oparte na grze słów itp., zawodowi tłumacze mogą przynajmniej usiłowac przełożyc to na polski
a to właśnie jest fajne ,że oni usiłują, próbują i starają się ;) , dlatego zrezygnowałem z wersji z lektorem i dla mnie okazał się to trafny wybór , dla pozostałych moge jedynie poradzić by czekali na polskie dvd
Polski lektor to moim zdaniem masakra. Zdecydowanie preferuje język angielski, albo jakikolwiek inny i czytanie napisów. Poza tym lektor w House (ogladam na axn) to jakaś porażkos-totalos. Mówi zupełnie co innego niż w oryginale, skraca, omija zdania. ble.
drugą prawdopodobnie dokończą, tylko teraz w czwartek nie będzie, bo jest dzień papieski :P
Ludzie!!! Co ma lektor do tego co czyta?! Przecież to nie on tłumaczy film tylko zajmuje sie tym TŁUMACZ. Lektor jak sama nazwa wskazuje tylko czyta dialogi z kartki, więc odczepcie sie od nich bo moim zdaniem są najlepszym wyjściem do filmów puszczanych w tv