I co w końcu z Huddy?
Niby Cudd wybaczyła House'owi, ale jakby nie....Myślicie, że się rozstaną? A co z odcinkiem, w którym są na plaży??
Można powiedzieć że większość 7 sezonu jest o związku House`a z Cuddy. Odcinki można zobaczyć online po polsku na http://iitv.info/ odcinki z napisami.
Myślę, że nie o to chodziło twórcy postu .
To na plaży, to było tylko pod komerchę raczej, Hugh miał tam krótkie włosy, więc tego raczej nie będzie już.
Cuddy nie wybaczyła House`owi, ale wg. mnie to ona 'zrobiła z igły widły' . Powiedziała, że nie chce aby House się zmieniał, a on ją po prostu zwyczajnie okłamał dla dobra pacjenta, tak jak to zawsze robił , więc nie rozumiem czemu ona dalej się gniewa.
Ja myślę że się nie rozstaną, bo House by tego nie przeżył, Cuddy mu musi wybaczyć. Pewnie zrobi to na tym weselu co będzie w tym odc. To jest próba dla ich związku .;)
No właśnie, cuddy robi 'z igły widły'. Dokładnie, jak powiedziałeś Skiti4:)
Trochę mnie ona ostatnio denerwuje.
zgadzam się:) jeśli dalej będą ciągnąć ten wątek kłótni House'a i Cuddy, to będzie lipa;/ szkoda, że nie rozwinęli wątku z House'm i Rachel, bo to już był większy powód dla Cuddy by się na niego wściekała
Mam nadzeje że nie zrezygnują ze związku Cuddy z Housem bo tak wszystkie odcinki będzie się na niego wkurzać to nic z tego nie będzie też zgadzam się kolegą Skiti4 że głownie o ich związku jest w sezonie 7 i tak prawda ale jutro się przekonamy co z tęgo będzie A House dopiero będzie miał używania z tego kolesia pacjęta hehe.