Pytanie jak w temacie. Jeśli tak, czy jest to już na 100 %, potwierdzone przez producentów?
Pierwsze słysze ,ze mają na 7 sezonie zakonczyc. Wiem ,że paru bohaterów możemy nie zobaczyć w przyszłym sezonie (13-tka, Wilson) ale House na bank powróci.
Tylko Hugh Laurie (czyli House) ma podpisany kontrakt na 8 sezon, a co do reszty są nadal negocjacje. Choc Robert Sean Leonard (czyli Wilson) powiedział, że napewno nie za gra w 8 sezonie. Kiedyś czytałem, na jakims zachodnim portalu, że wstepnie miało byc 9 sezonów. Ale widocznie chodzi o kase i tu jest problem czy sie dogadaja.
wstępnie miało być 7 sezonów, aktorom teraz kończy się kontrakt. dlatego kolejne sezony stały pod znakiem zapytania, jednak raczej będzie kolejny. nie wiem czy to dobrze, chociaż House'a kocham :P
"Hugh Laurie nie wierzył w sukces serialu "Dr House" i przez pierwszy rok produkcji mieszkał w hotelu, gdy pozostali ludzie z ekipy wynajmowali domy. Hugh przyznaje, że przyjmując rolę był przygotowany na nakręcenie zaledwie kilku odcinków i nawet nie zadał sobie trudu, aby dokładnie przeczytać kontrakt, "kiedy kręciliśmy pilotowy odcinek, podpisałem kontrakt w ciemno, bo sądziłem, że nic z tego nie wyjdzie". Ku jego zaskoczeniu, serial okazał się międzynarodowym przebojem i przyniósł gwiazdorowi kontrakt na siedem serii. "
nie wyobrażam sobie serialu bez Wilsona, chociaż już teraz nie gra za dużo ale bez niego to nie to samo, jak odeszła Masters też się trochę ucieszyłem bo nie pasowała do całości, może powróci Cameron :D fajnie by było
Byłoby fajnie zobaczyć z powrotem Cameron :)
Co do Masters to ja się nie cieszę, że odeszła. Może nie miała zbyt rozbudowanej roli i nawet wkurzała, ale była fajną odskocznią od oszustw i kłamstw House'a i spółki. Jeśli scenarzyści dobrze rozwinęliby jej postać, mogłaby dodać serialowi jeszcze większej energii :)