PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498038
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Dziś oczywiście zamiast House'a są Oficerowie, z tego co widzę w programie tak już zostanie. To typowe dla tvp przerywać serial w środku sezonu (niezależnie od tego czy to powtórki czy nie, mogli zostawić bez zmian). Czy wiadomo coś na temat nowych odcinków po wakacjach? Niestety nie wszyscy mają dostęp do telewizji komercyjnych...

Darkshine_2

Cholera jasna.
Włączam sobie tv właśnie, patrze a tu zamiast House'a Oficerowie ; o
Nie mam pojęcia dlaczego tak jest.

fidusss

House będzie od czwartku 4 września i będzie leciał sezon 2 ale nie od początku tylko na tym odcinku na którym skończyli przed wakacjami

ocenił(a) serial na 9
Darkshine_2

Mogli jeszcze powtórzyć początek 2 sezonu dla przypomnienia a nie puszczać Oficerów-nienawidze tego serialu

użytkownik usunięty
luki13

To naprawdę potrafi zirytować człowieka... W telewizji oglądam jedynie ciekawe filmy i House'a. Tak więc włączam dziś telewizor, by popatrzeć na świetną grę aktorską Lauriego, a tu wyskakuje mi Małaszyński, podręcznikowy przykład beznadziejnego aktorstwa...

ocenił(a) serial na 10

a dlaczego nie mogli dalej puścić Housa i skończyć na tym odcinku co przed wakacjami tak przynajmniej wszyscy by wiedzieli o co chodzi i było by fajnie!! jestem wściekła!! tvp jest głupie nienawidzę tych stacji!!

ocenił(a) serial na 8
Darkshine_2

Może ktoś się przyczepił, że za niegrzeczny ten serial? xP
A właściwie główny bohater.

Ważne, że w TVP1 będzie RZYM! <3

Darkshine_2

Beznadziejnie, że przerwali House'a :/ Zakończyli pierwszy sezon, ale drugiego już nie wyświetlili. A nawet jeżeli po wakacjach puszczą drugą część II sezonu (od 15 odcinka chyba) to co mi to da, skoro nie widziałam pierwszych odcinków... :(

ocenił(a) serial na 10
seyre

mam ten sam problem co seyre widziałam 1 sezon i te odcinki przed wakacjami dokładnie 2 drugiego sezonu ale pierwszych już nie :( jak by nie mogli pościć cały tydzień o 20 to by akurat 10 było a potem nie zmieniać tylko dalej 11, 12, 13...... i tak do 4 sezonu a potem pewnie 5 lat później 5 sezon :)

seyre

Tak zgadzam się ale ja i tak ole z lektorem oglądać chociaż ten na dwójce faktycznie nie za dobrze tłumaczy.We wrześniu 4 w czwartek puszczą 16 odcinek 2 serii potem może nawet 3 chociaż wątpie.A całą powtórkę 2 serii to możliwe że wstawią na następne wakacje.

ocenił(a) serial na 7
nati1517

najlepiej to wyemigrujmy do ameryki i będziemy się cieszyc najlepszymi serialami na plaży w californi z drinkiem... xD

ocenił(a) serial na 7
luqas17

a tak na serio to mam identyczny problem jak seyre... oglądałem pierwszy sezon ale tych pierwszych odcinków co emitowali w dwójce już nie... :(
ahhh... ta dwójka to też taka beznadziejna jak ten tvn i polsat jedynie jedynka się tak jako tako trzyma...

luqas17

Podoba mi się ten pomysł z drinkami na plaży ;) Ale tak w ogóle to już sama nie wiem co zrobić- bo ściągnąć z neta 15 odcinków nie jest tak prosto. Jedyny sposób jaki znam to torrenty, ale trzeba trafić na dobrą szybkość a i tak będzie ściągało conajmniej kilka godzin. Chyba, że ma ktoś jakiś lepszy, sprawdzony sposób to może się podzielić (będę wdzięczna) :) A i jeszcze jedno pytanie: o której dwójka będzie emitować Dr. House'a? Bo o 20 będzie pewnie lecieć m jak miłość czy coś :/

seyre

od wrzesnia bedzie o 21.30, kurcze mam ten sam problem co Wy bo 2 sezon ogladalam piate przez dziesiate na axn, wiec myslam ze na tvp2 sobie w calosci zobacze, juz by mogli od tego 4.09 od pierwszego odc IIs zaczac emisje, skoro teraz juz przez tych 6 dni ciezko im bylo zostawic Housa w programie bo oczywiscie trzeba nam wiecej powtorek koszmarnych oficerow i najbardziej dennego z mozliwych m jak..... masakry

ocenił(a) serial na 9
Darkshine_2

Dlatego że trzeba zrobić miejsce na 'M jak Miłość'!=( Ile będą to puszczać?

ocenił(a) serial na 10
Ironik

ale od 4 będzie kiedy? tak jak we wakacje czyli pn-śr czy tylko czwartki czyli jak przed wakacjami? bo się nie orientuje :/

ocenił(a) serial na 9
Magda16_2

Myślę że będzie tylko w czwartki w końcu 4 to czwartek a w pn wt i śr leci m jak miłość więc pozostaje tylko płakać

luki13

Oj tak przy tym M jak Miłość nic tylko płakać się chce.tak się składa że napisałam do TVp2 e-meila w sprawie tej powtórki 2 sezonu i zmiany w programie to mi napisali ze mieli tylko powtórzyć 1 sezon a za zmiane programu bardzo przepraszają.Ale mi wytłumaczenie.No cóż Polska telewizja już taka jest.A co do Californi i drinkow to sie zgadzam w 100%

użytkownik usunięty
nati1517

Co z tą Dwójką? Najpierw mi zdjęli z niewyjaśnionych powodów Moją rodzinkę, a teraz zabierają House'a...

ocenił(a) serial na 10
Ironik

Powinni kontynuować 2 sezon House'a, aż do tego 15 odcinka, a następnie znów zacząć emitować w czwartek
raz w tygodniu tak jak przed wakacjami. No ale cóż trzeba zrobić miejsce dla tego piep****ego K jak Kartofle i
Barwy Gówna.

W TVP to za ramówki chyba tylko niedorozwinięte **** z Konga się biorą bo ich decyzji za ***** nie da się
zrozumieć!!!

użytkownik usunięty
proud

TVP 2 jest niezdecydowane strasznie, po wyemitowaniu 1 sezonu wysłałem maila do Pani od spraw ramówki:D z pytaniem na kiedy planują emisję drugiego sezonu:), otrzymałem odpowiedz że na jesień:)
Tydzień później zaczęła się emisja drugiego sezonu:)

To mówi za siebie.
Ja widziałem już cały drugi sezon, mam nadzieję że TVP pokusi się o emisję 3 sezonu:)

ocenił(a) serial na 10
Darkshine_2

z tym tvp to jest normalnie masakra :/ jakieś idiotyczne m jak marchew czy inne gó*no jest puszczane reguralnie, a jak ma nie być to przynajmniej piszą że jest zmiana itp.
no ale oczywiście po co to robić dla House MD :/ specjalnie sobie załatwiam czas na 20, włączam tv a tu Oficerowie :/ myślałam że wyrzuce tv przez balkon tak się wkurzyłam. orientuje się może ktoś czy House MD będzie znów lecieć na AXN ?

julita92

najgorsze jest to że tvp nie puściła House'a o stałej porze. raz tak jakoś nagle z ciągli z anteny, później był jakiś mecz... teraz mają zacząć od środka drugiej serii... to jest wkurzające, chcesz obejrzeć serial który lubisz a wyskakuje ci m jak miłość czy oficerowie albo jakiś mecz...