PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 499 tys. ocen
8,2 10 1 499421
7,6 50 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Witam wiem był już taki temat pewnie wiele razy ale to mnie zastanawia piszą że 17 maja ostatni odcinek House M.D i podobno mam być koniec już ale jak już wiecie mam podobno być sezon 7 ale moim zdaniem chyba już się to przejadło 6 sezonów wzupełności starczy moim zdaniem nikt by już tego nie oglądał może kilka osób nawet sezon 6 raz się podnosi kreska oglądalności a raz obniża tak bywa .

ocenił(a) serial na 9

z tym nikt by tego nie oglądał to bym poczekała, bo wciąż jest wielu bardzo wiernych fanów... myślę, że jak już obejrzałam 5 i pół sezonu to i obejrzę siódmy, jednak boję się, że zrobią z tego jakąś modę na sukces...

Elisa123

sezon 7 jest niczego sobie ostatnio robia 2 odcinki na miesiac to w sam raz zeby chciec go ogladac. bez obaw

ocenił(a) serial na 10
qwerty12345

jak dla mnie house powinien byl sie skonczyc po 5 sezonie kiedy wchodzil do szpitala psychiatrycznego. ostatnie odcinki 5 sezonu byly wg mnie najlepsze ze wszystkuch serii i takie powinno byc tez zakonczenie. 6 sezon to kaszana, ciagnie sie i ciagnie i niczego nowego nie wnosi. powstaja tylko jakies beznadziejne watki typu cuddy-lucas...

ocenił(a) serial na 10
gosik_z

na 6 sezonie powinni skończyć, aby serial odszedł z klasą. Jak pójdą dalej z sezonami to będzie tylko niepotrzebna kompromitacja. Ale 6 sezon jest super, ale na nim powinni skończyć.

ocenił(a) serial na 9
kamil_morawski1

w sumie nie wiadomo jaki będzie 7 sezon...

<za krótki>