Witam wiem był już taki temat pewnie wiele razy ale to mnie zastanawia piszą że 17 maja ostatni odcinek House M.D i podobno mam być koniec już ale jak już wiecie mam podobno być sezon 7 ale moim zdaniem chyba już się to przejadło 6 sezonów wzupełności starczy moim zdaniem nikt by już tego nie oglądał może kilka osób nawet sezon 6 raz się podnosi kreska oglądalności a raz obniża tak bywa .
z tym nikt by tego nie oglądał to bym poczekała, bo wciąż jest wielu bardzo wiernych fanów... myślę, że jak już obejrzałam 5 i pół sezonu to i obejrzę siódmy, jednak boję się, że zrobią z tego jakąś modę na sukces...
sezon 7 jest niczego sobie ostatnio robia 2 odcinki na miesiac to w sam raz zeby chciec go ogladac. bez obaw
jak dla mnie house powinien byl sie skonczyc po 5 sezonie kiedy wchodzil do szpitala psychiatrycznego. ostatnie odcinki 5 sezonu byly wg mnie najlepsze ze wszystkuch serii i takie powinno byc tez zakonczenie. 6 sezon to kaszana, ciagnie sie i ciagnie i niczego nowego nie wnosi. powstaja tylko jakies beznadziejne watki typu cuddy-lucas...
na 6 sezonie powinni skończyć, aby serial odszedł z klasą. Jak pójdą dalej z sezonami to będzie tylko niepotrzebna kompromitacja. Ale 6 sezon jest super, ale na nim powinni skończyć.