PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498099
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

wielokrotnym gwałtem zbiorowym przeprowadzonym przez scenarzystów na postaci Grega House'a? Byłem świadkiem tych drastycznych zdarzeń, które miały miejsce w dniach 21.09, 28.09 i 5.10. Istnieje poważne podejrzenie, że ta zbrodnia będzie się powtarzać. :(

PS. Greg House w odcinku 6x01 rapuje. Headshot.

goral27

O co ci niby chodzi???

ocenił(a) serial na 9
DominiQuue

Koledze chyba przeszkadza to, że House się trochę zmienił w szóstym sezonie i przeszkadza mu to w serialu. :P

ocenił(a) serial na 10
Juby_

jestem na razie w 5 sezonie bo idę razem z TVP ale jakieś tam rzeczy o 6 sezonie czytam bo chcę być trochę na bieżąco i mam nadzieję że House wróci do tego co było w sezonach 2, 3 i 4. 5 sezon jest jak na razie po 12 odcinkach na prawdę świetny ale jednak dużo mu brakuję do poprzednich - gdzie się podział Vicodin, gdzie pacjenci w przychodni, gdzie wszystkie inne wątki. Już bym chciał żeby to się nie skupiało w kółko na relacji House/Cuddy i mam nadzieję że szybko ten związek zakończą normalnie ukatrupiłbym tych scenarzystów że chcą żeby house był z cuddy a nie z cameron co ja już od 1 odcinka chciałem no i chyba się nie doczekam bo cameron odchodzi

ocenił(a) serial na 8
DominiQuue

O nic,

w sumie.