Zaczęłam oglądać ten serial na tych wakacjach na TVP2. Tylko że nie oglądałam I odcinka i chciałabym się dowiedzieć dlaczego on kuleje?
Ok,a mam pytanie z innej beczki,wie ktoś w którym sezonie Cameron i Chase byli razem,gdyż chciałbym wiedzieć???
A House i Cameron w 3 sezonie,tak?Pytam ponieważ nigdy nie oglądałem wszystkich odcinków i tak naprawdę teraz się zainteresowałem,pozdrawiam
House nigdy nie był z Cameron. Pewnie zmylił Cię pocałunek z 15 odcinka trzeciego sezonu, ale na YT nic nie jest takie, na jakie wygląda. :)
Tzn pamiętam ten pocałunek,z trochę innych powodów,ale nie to mnie zmyliło,raczej to,że Cameron jeśli się nie mylę kocha House'a i podejrzewam ,że w drugą stronę jest podobnie,dlatego zastanawia mnie fakt czy oni będą razem,a na stronce mówią o tym nie wiele,a H.Laurie mówił,że bardzo by chciał by ten wątek był kontynuowany.Posiadasz jakieś informacje w związku z tym???
Czytałem w jednym z wywiadów,zresztą o ile pamiętam mówił na FOX'sie,jak znajde ten wywiad to go tu umieszczę,nie gorączkuj się tak.
w odcinku 207 juz ze sobą byli po tym jak koleś z HIV wypluł na Cameron krew i odurzona prochami zaciągnęła Chasea do łóżka