PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 497958
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Zaczęłam oglądać ten serial na tych wakacjach na TVP2. Tylko że nie oglądałam I odcinka i chciałabym się dowiedzieć dlaczego on kuleje?

ocenił(a) serial na 8
Ironik

http://www.filmweb.pl/topic/851031/Dlaczego++Gregory+House+kuleje.html

pzdr

ocenił(a) serial na 10
Kwic

Ok,a mam pytanie z innej beczki,wie ktoś w którym sezonie Cameron i Chase byli razem,gdyż chciałbym wiedzieć???

Slipknot

w 3 częściowo i w 4 sezonie ;) jęsli sie myle poprawcie mnie ;)

ocenił(a) serial na 10
NonaT

A House i Cameron w 3 sezonie,tak?Pytam ponieważ nigdy nie oglądałem wszystkich odcinków i tak naprawdę teraz się zainteresowałem,pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
Slipknot

House nigdy nie był z Cameron. Pewnie zmylił Cię pocałunek z 15 odcinka trzeciego sezonu, ale na YT nic nie jest takie, na jakie wygląda. :)

Saphira

Ja mówiłam oczywiście o Cameron i Cheasie ;)

NonaT

oj ;/ Chase. pomyłka ;/

ocenił(a) serial na 10
Saphira

Tzn pamiętam ten pocałunek,z trochę innych powodów,ale nie to mnie zmyliło,raczej to,że Cameron jeśli się nie mylę kocha House'a i podejrzewam ,że w drugą stronę jest podobnie,dlatego zastanawia mnie fakt czy oni będą razem,a na stronce mówią o tym nie wiele,a H.Laurie mówił,że bardzo by chciał by ten wątek był kontynuowany.Posiadasz jakieś informacje w związku z tym???

Slipknot

A z kąd wiesz że H.Laurie tak mówił??Aby ten watek byl dalej kontynuowany?

ocenił(a) serial na 10
nati1517

Czytałem w jednym z wywiadów,zresztą o ile pamiętam mówił na FOX'sie,jak znajde ten wywiad to go tu umieszczę,nie gorączkuj się tak.

Slipknot

Acha dzięki.Spokojnie nie gorączkuję się tylko tak zapytałam.Pozdrawiam:)

ocenił(a) serial na 7
Slipknot

w odcinku 207 juz ze sobą byli po tym jak koleś z HIV wypluł na Cameron krew i odurzona prochami zaciągnęła Chasea do łóżka

ocenił(a) serial na 9
Kwic

dzięki zawsze zapomina żeby sprawdzić stare tematy.;)

Ironik

House kuleje, bo lekarze nie wykryli u niego w porę zawału mięsnia czworogłowego uda