PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498164
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Jeszcze parę tygodni temu wydawał mi się nudny (choć mówiąc szczerze mówiłem tak bez obejrzenia nawet 1 odcinka), ale w końcu zacząłem oglądać i spodobał mi się :P ale dlaczego aż tyle sezonów jest?? :O Mógłby mi ktoś powiedzieć skąd takie zainteresowanie? Czy Dr House nie nudzi? Bo jak tak oglądam 1 sezon (bodajże 17 odcinek dopiero), to mi się podoba, jednak boję się, że potem może nudzić, no nie wiem, warto dalsze sezony oglądać?? Bo póki co jest tak - 1 problem = 1 odcinek i tak ciągle, każdy odcinek, to inna historia, później też tak jest czy jednak są one jakoś ze sobą połączone?? I czy ta Cameron gra do końca?? albo ktoś z głównej obsady odchodzi?:( Może kojarzy ktoś imię aktorki, która grała w jednym z odcinków 1 sezonu, chodziło o to, że była gruba i wszyscy jej dokuczali, a potem schudła.

reaster

powiem tak, mi się podoba. Oczywiście bywają odcinki lepsze i gorsze to normalne, ale generalnie jest spoko :) tak, 1 odcinek=1 przypadek, z wyjątkiem 2 ostatnich odcinków drugiego sezonu... no i 2 ostatnie odcinki czwartego sezonu tez moga byc traktowane jako jeden 'przypadek' (bo tam nie oo to chodzi ale nie bede opowiadac xD). generalnie z tego co zauwazylam przez ok pol kazdego sezonu przewija się jakiś wątek. 1s- Vogler, 2s-Stacy, 3s-Tritter, 4s-wybór zespołu.5s - halucynacje i detektyw(to nie trwa az tak dlugo jak watki w poprzednich sezonach), 6s- hmm nie wiem narazie :D mysle ze kuracja. niestety nie wiem o jaka aktorke Ci chodzi, moze podaj jakies szczegoly?? :) albo na poczatku odcinka po intro powinno byc "special guest star" zobacz czy tam jej czasem nie wymienią ;)