PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498068
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Dr House byłby lepszy bez chorego w każdym odcinku? Zastanawiam się czy inni mają tak samo jak ja. Bo ja np. gdy mowią coś o chorym to się nudzę a jak są odcinki gdzie prawie albo wcale nie ma przypadku którą trzeba rozgryźć to oglądam od początku do końca z całkowitym zainteresowaniem. Więc: Czy Dr House byłby lepszy bez chorego w każdym odcinku?

ocenił(a) serial na 8
Bartek527

Może i byłby ale nie można by już tego nazwać Housem.

ocenił(a) serial na 8
Bartek527

Zastanów się jakim serialem stałby się wtedy dr House. Byłby to kolejny serial o miłości, miłości, miłości..blee. Wątek samego House'a po którymś odcinku nie byłby już tak ciekawy. Nie wiem ja tego w ogóle nie widzę. Co by ten serial odróżniało od samej postaci House? wydaje mi sie że nic...

ocenił(a) serial na 7
Bartek527

A czy wy jak mówią o chorym to też się nudzicie?

ocenił(a) serial na 10
Bartek527

House bez chorych to jak Sherlock Holmes bez przestępców itd. Twierdzenie czym był by house bez chorych jest głupotą ! Jest to serial w szpitalu, wiec chorzy muszą być... Fakt nr2: Bartek, to już twoja sprawa czy oglądasz odcinki z, czy bez chorych , ale większość owych sytuacji , które cie tak ciekawią , często są przyczyna owego chorego , który im się trafia ;)

Odpowiadając na twe pytanie : Dr House nie istniałby bez chorego!