PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 497958
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Jest to jak na razie jeden z moich ulubionych seriali, a głównemu bohaterowi--wystawiłam (tak jak w temacie)-- 10/10!
Polecam moje dwa inne faworyty---UNIT oraz JERIHO

ola_1986

u mnie House ma 1000/1o.!! :P

to najlepszy serial jaki widziałam ;)

ola_1986

znam ludzi, którzy oglądali Dextera i House MD. wszyscy wolą Grega House'a.:P

madzia_246

Dexter 10/10
House 11/10 ;-)

Oba seriale znakomite, jakże inne, nie da się ich porównać!

ocenił(a) serial na 8
Radek_23

Zarowno dexter jak i house to swietne seriale, nie mozna ich w zaden sposob porownywac, bo to zupelnie inny typ. W moim przypadku jednak ciut bardziej podoba mi sie dexter :P

ola_1986

każdy ma inny gust ;P

ja wolę House'a.to jest mój ulubiony serial i nie zmienię zdania..przynajmniej na razie..xD

ocenił(a) serial na 9
madzia_246

Dexter wygrywa to jedyny serial w swoim rodzaju o doktorach i szpitalach jest mnustwo o seryjnych mordercach znam tylko jeden:) ale musze przyznaz ze obaj tytulowi bohaterzy sa wyjatkowi a aktorzy ktorzy ich graja stworzyli niezapomniane postacie.....:) oba seriale polecam

ocenił(a) serial na 10
ola_1986

House zgadzam sie mistrz 10/10

ale widze ze tez Dexter jest wymieniany to ja do dyskusji dodam Hanka Moodiego ( nie wiem czy dobrze ale glowny bohater Californication)... to tez jest postac godna uznania !!

użytkownik usunięty
ola_1986

Zapraszam na nowe forum serialowe, na ktorym mozna podyskutowac z ludzmi miedzy innymi o Housie:) Jest tam tez baza seriali polskich jak i zagranicznych

www.serialeforever.fora.pl

ocenił(a) serial na 8

CZy wiecie coś na temat serialiku--Day Break ( Ten Sam Dzień; 2006; z Taye Diggs'em )?