PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 497935
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Witam.

Chciałem zapytać się, na jakich kanałach obecnie jest emitowany dr. House i na którym odcinku zakończyła się emisja.

ocenił(a) serial na 9
CRANK

Ja co czwartek o 21:10 włączam TVP2. Numeru odcinka nie śledze.

kudlacz_2

W programie TVP2 jest napisane, że wczoraj był emitowany 25/46 odcinek. Może mi ktoś powiedzieć, czy to był 25 odcinek pierwszej, drugiej serii? I dlaczego jest napisane 25 na 46 odcinek. Czy każdy sezon nie ma po 22 czy 24 odcinki??

ocenił(a) serial na 10
CRANK

To był 3 odcinek 2 serii.Jest napisane że to 25 na 46 odcinek bo to 25 odcinek na te dwie serie (gdybyśmy je zsumowali:) Pierwszy sezon ma 22 odcinki a drugi i trzeci 24 :)

rosebud

Thx, za odpowiedź.

ocenił(a) serial na 10
CRANK

Nie ma za co :)

CRANK

Czy tlumaczenie lektora PL jest dobrej jakosci w telewizji? Bo przy kiepskim tlumaczeniu tych uszczypliwych tekstow House'a ten serial raczej duzo traci.

Swoja droga, w poniedzialek zaczalem ogladac ten serial, na razie jestem na koncowce drugiego sezonu. Musze przyznac, ze stawiam go na rowni z Dexterem, ktory jest moim numerem 1 w rankingu seriali!:D

ocenił(a) serial na 8
CRANK

Równiesz telewizja 'N' nadaje go w swojej ofercie serialów, obecnie można zobaczyć tam 19 odcinek trzeciej serii. Więcej info http://n.pl/vod/nscreen/film/dr_house.html