Witam nawet nawet ten odcinek śmieszny bardzo szczególnie akacja w przedszkolu hehe i z Chasem niezłe ale przypadek nudny w sumie bo 3 razy się coś z nim działo a tak to tylko były dyskuje wiadmo odrobino Wilsona było w tym odcinku ale luz widocznie nie ma nic do roboty hehe ale odcinek 10 pozytywnie oceniam ale nie rewelacyjnie .
Zależy popołudniu lub wieczorem różnie to bywa sam czekam ja bez napisów oglądałem .
mi się podobała ostatnia scena i zakłopotanie House'a, kiedy Rachel się do niego tuli :D No i widać, że doktorek znów ucieka się do kłamstwa i nie mówi Cuddy co tak naprawdę sądzi o jej córce. Szkoda, że następny odcinek dopiero za 2 tyg, ale zapowiada się ciekawie :)
własnie tojest żałosne bo urok housea polegał na tym że był samotnym podłym kaleką-draniem i za to wszyscy tą postać uwielbiali a teraz? Rzygi bueeeee cuddy dopiero mu dała w 6 sezonie lol refleks jak hui
Widocznie producenci przeprowadzili ankietę wśród telewidzów i kury domowe oraz dzieci do lat 6 opowiedziały się za takim wizerunkiem House'a. Niedługo będzie odprowadzał do szkoły tą małą kretynkę.
Odcinek fajny. Tworzenie z coreczki kadi kundla, i w ogole cale szkolenie super. Chase detekstywem tez pozytywnie ;). Tak zmieszanie Housa w ost scenie miazga. Ale Uwazam ze jeszcze tworcy nas czyms zaskoczom i bedie wiekiem BUM i wszystko sie zmini w jego zyciu