Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 503 tys. ocen
8,2 10 1 503035
7,7 33 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Druga seria

ocenił(a) serial na 9

Podobno TVP nie robi przerwy między sezonami serialu, pierwszy sezon kończy się 7 lutego , a drugi zaczyna 14 lutego...:)) Jak dla mnie bomba !!!

ocenił(a) serial na 10
telimena79

kurcze....ja widziłąm w prograie, że zamiast housa puszczą jakieś inny serial... sama już nie wiem;(

ocenił(a) serial na 10
XiXu

Wg Telemagazynu faktycznie 14 lutego zaczyna się 2 sezon Dr.Housa.Super.Nie mogę się doczekać.Chociaż raz TVP sie popisała.Brawo.

ocenił(a) serial na 10
telimena79

O! No to nie mamy na co narzekać :] Na AXN drugi sezon dopiero od kwietnia będzie w końcu. TP zabłysnęła. O ile to prawda z tym drugim sezonem.

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 10
Fluorescent

Aż nie mogę w to uwierzyć. zskoczylimnie straszie.
Drugi sezon jest rownie dobry, jak pierwszy. Jest kilka nowych watkow, sa nowe postaci, nowe romanse...Tylko House trzym ppoziom:)

użytkownik usunięty
telimena79

No to was zmartwię, napisałem maila do TVP2 i odpisali że owszem seria 2 "Dr. House" będzie ale dopiero na jesień:/

Nadal TVP się nie popisuje. I tak już chyba zawsze będzie.

ocenił(a) serial na 10

To ja już się pogubiłam... dlaczego w telegazecie jest zapisana nie przerwana emisja? :/

ocenił(a) serial na 10
rosebud

HMMMM.... Z tego co wyczytałam w programie internetowym czy jak to nazwać, nie będzie drugiego sezonu! Sama nie wiem, może coś się zmieniło, ale wydaje mi się, iż TVP nie zrobi nam tej przyjemności;(

użytkownik usunięty
telimena79

Dziwne to ale w każdym programie jest inaczej, raz jest inny serial a raz dalej "House".
ja jednak zawierzam TVP2 i ich informacji, niestety trzeba będzie czekać sporo czasu na serial:/

ocenił(a) serial na 9
telimena79

i o to się módlmy, a modlitwy zostaną wysłuchane. Jakoś nie wyobrażam sobie dłuższej przerwy w oglądaniu housa. W moim przypadku doszło do takiego uzależnienia od tego serialu, że swoje wyjście na impreze w czwartek uzależnaim od tego czy ktoś z mojej rodzinki nagra mi go:)

ocenił(a) serial na 10
telimena79

Ja też nie mogłem się doczekać drugiej serii...
Bardzo mnie wciągnąl ten serial.
Zdradzę mała tajemnicę i napiszę wam, że w drugiej serii House przyjezdza do pracy super motocyklem.
A już dziś w U>S>A pierwszy odcinek czwartej serii LOST :)

ocenił(a) serial na 9
Juskowiak

jutro(31.01) w USA leci LOST :) pozdrawiam

fryh

W programie TVP2 na 14-go jest House odc 23/46, wiec wyglada na to, ze jednak puszcza 2 serie bez przerwy

ocenił(a) serial na 9
telimena79

http://www.tvp.pl/program/?channel_id=2

21.10 - dr. House -> nie przyjmuje innej wiadomości na ten temat =) też się uzależniłam od tego serialu

telimena79

mam nadzieję, że to prawda xD przynajmniej będę miała na co czekać w Walentynki xP

ocenił(a) serial na 10
telimena79

Ja się uzależniłam od tego serialu i nie mogą mi tego zrobić! Musi być drugi sezon!!! I kolejna seria rozpocznie się w walentynki... No lepszej daty nie mogli wybrać :D Choć raz w życiu nie będę mogła doczekać się tego dnia :P

Michiru1989

U mnie na połeczce mam juz skopletowane wszystkie odcinki do 4 sezonu 12 odcinka... wszystkie jakie do tej pory wyszly... :)

Jak cos GG 3778352

Pozdrawiam !!

telimena79

Yeeap. Ja obejrzałem już całą drugą serię. Owiele lepiej ogląda się na kompie niż w TV. btw. dwójka o wilele lepza niż sezon pierwszy ;) opłaca się czekać na ostatnie pięć odcinków, oj, opłaca...