Próbowałem to kiedyś obejrzeć, nawet zmarnowałem czas na jeden odcinek, w którym ten doktor który po szpitalu włóczy się bez fartucha, znalazł kleszcza w pochwie kobiety. Oczywiście jako jedyny wpadł na pomysł żeby go tam szukać. Ani to mądre ani zabawne. Najgłupszy serial w telewizji wg mnie.
No właśnie w pełni zgadzam się z kolegom wyżej :), a tak przy okazji to życzę Wesołych Świąt!
Właśnie dałem do zrozumienia że nie oglądam. Więc Twoja odpowiedź jest bez sensu. Nie mówiłem także że ktoś mi każe. Zgadzam się że jest wiele równie głupich seriali, ale ich także nie oglądam, to oczywiste chyba:) Wyraziłem tylko swoją opinię. Moje odczucia po obejrzeniu jednego odcinka to - nuda i irytacja. Po za tym myślę że ok 50% sympatyków tego serialu po prostu uległo modzie na Housa, którego wypada oglądać "ynteligentom", ponieważ ma taki przemyślany humor i bardzo mądre diagnozy medyczne.
Komentarze typu "jak nie chcesz to nie oglądaj" już zaczynają nudzić. to jest dyskusja. Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie i naturalne, że nie wszyscy będą się ze sobą zgadzać. Nie powiedziałabym, że jest to najgłupszy serial w telewizji, naprawdę chyba mało widziałeś. Są większe porażki, jak choćby większość polskich seriali z przewidywalną fabułą i niesamowicie sztuczną grą aktorów. Również nie mogę zrozumieć zachwytu nad Housem. Kilka odcinków obejrzałam, ale 'humor' serialu absolutnie mnie nie śmieszy. Nigdy w realu nie chciałabym natknąć się na takiego lekarza jak House - ma pacjentów w głębokim poważaniu i do wszystkich podchodzi z wyższością.
Nie pisać " jak nie chcesz to nie oglądaj " to napiszę rób co chcesz...
Wiadomo że jak komuś całkowicie ten serial się nie podoba to niech wogóle nie ogląda..
Każdy ma inny gust u mnie na 22 osoby tylko mi się podoba ten serial..i co nie obchodzi mnie to i dalej oglądam..
Ja myślę, że po oglądnięciu jednego odcinka serialu nie można wywnioskować czy jest to najgłupszy serial w telewizji.Przyznam szczerze że sama na początku podchodziłam do tego serialu dość sceptycznie.Teraz jestem wielką fanką i nie żałuję że dałam serialowi drugą szanse.
no brawo. jak obejrzałeś 1, w dodatku nie za dobry odcinek, to nie oceniaj...to jak sądzić książkę po okładce. Dla mnie też na początku House był taki sobie...oglądałam, bo nie było co robić. ale teraz KOCHAM ten serial. najlepszy serial wg mnie. Naprawdę polecam ci, żebyś obejrzał więcej odcinków...ale od 4 sezonu.
nom od sezonu 4 jest nowa ekipa i moim zdaniem wraz z nową ekipą(a zwłaszcza wraz z 13) seial sie polepszył chodź w serii 6 też jest fajna ekipa bo doszedł Chase , a w 7 jest najfajniej gdy Masters odeszła i wróciła 13 !!
Ja obejrzałam pierwszy sezon i parę odcinków drugiego, dlatego, że ludzie się nim strasznie zachwycają, więc chciałam sprawdzic, co to w ogóle jest. Pierwsze odcinki mnie ciekawiły, ale dalej to już stawało się trochę nudne.... za każdym razem przypadek, diagnoza, niewłaściwa, potem właściwa, wyzdrowienie pacjenta, tudzież śmeirc... co do samego Housa to jest fajny, niektóre jego teksty mnie bawią, ale nie ma z czego boków zrywac. Ogólnie, serial, który można oglądnąc w wolnej chwili, jak się nie ma nic innego do roboty. Przynajmniej jeden z lepszych w TV. Jednak w dalszym ciągu nie rozumiem fenomenu tego serialu. Ciekawa główna postac, oryginalne przypadki medyczne.....ale mnie np. nie wciągnął na tyle, żebym musiała oglądac następne odcinki. No i to by było na tyle.