PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 497 tys. ocen
8,2 10 1 496679
7,5 45 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Jak w temacie. Byłbym wdzięczny za wskazanie innych produkcji nastawionych na pokazywanie genialnych dupków. Kojarzy mi się jeszcze film "Flight" z Denzelem Washingtonem, ale nic poza tym.

ocenił(a) serial na 10
dav1ds

Sherlock z Cumberbatchem.

dav1ds

"Backstrom", chociaż to podobno przeciętny serial (nie oglądałem, ale plakat głosi "BRILLIANT DETECTIVE, TOTAL DICK", więc...). Na upartego jeszcze "House of Cards", chociaż tam bohater to po prostu genialny, zimny sukinsyn, a nie dupek w stylu House'a.

BlackPastor

"House of Cards" to faktycznie trochę inny styl, ale też bardzo lubię. "Backstrom" ciężko ocenić innymi słowami niż "porażka". Podobno anulowano produkcję drugiego sezonu z powodu wyników oglądalności.

dav1ds

Tak, czytałem o tym. Szkoda, bo główną rolę gra(ł?) tam Rainn Wilson, czyli Dwight z kultowego The Office.

ocenił(a) serial na 9
dav1ds

"Lie to me" bardzo ciekawa rola Tima Rotha

ocenił(a) serial na 9
dav1ds

W innym stylu, ale dupek - Ray Donovan

dav1ds

"Mentalista" z Simonem Bakerem w roli głównej. Główny bohater także korzysta z błyskotliwego umysłu i czasami jego zdolność dedukcji i czytania ludzi wygląda na wręcz magię. Jednak sam bohater nie lubi gdy zarzuca mu się, że ma dar, czy coś takiego i zawsze podkreśla, że to co potrafi jest wyuczone i podchodzi do życia z żelaznym racjonalizmem(jest ateistą tak samo jak House).

ocenił(a) serial na 8
dav1ds

Hannibal Lecter z serialu Hannibal ;)