PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498068
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Finał 5 sezonu

ocenił(a) serial na 10

SPOLER!

Scenarzyści zdradzają, że finał przebije finał 4 sezonu. Wszystko skupi się na Gregu. Zacznie się od bezsenności, halucyjnacji.

Dodatkowo 6 sezon jest w trakcie kręcenia.. w opuszczonym szpitalu psychiatrycznym.

Będzie się działo :)

JARA

I to ile bezdie sie działo XD
SUper jest ten serial :)
pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 10
JARA

będzie też coś dla fanów Huddy... http://www.housemd.info.pl/news/639/ausiello-powrot-amber-i-huddy-sex.html

JARA

skończyłem oglądać 5sezon u muszę powiedzieć że warto... faktycznie będzie dużo "przyćpanych" odcinków House'a, ale dopiero pod koniec serii.... Dziwne zakończenie wprost idealne na 6 sezon. korci mnie żeby opowiedzieć co się stanie ale nie powiem:)

ocenił(a) serial na 10
Vanero

a jak to jest możliwe skoro nie wszystkie odcinki były wyemitowane?? ostatni jest bodajże 11 maja, a raczej się nie wydostały przed emisją w stanach......
ale jeśli tak, skąd masz, podziel się :)

Marie_

mam telewizje N i wykupiony pakiet VOD tam już się skończyła seria z 2tyg temu... teraz Dextera oglądam

Vanero

Vanero jestem pewien, że nie mogłeś zobaczyć finału 5 sezonu, gdyż nawet w USA premiera nie miała jeszcze miejsca. Na pewno mówisz o 4 sezonie, lub jednym z epizodów s5, ale z pewnością nie o finale.

Wojtky

moja pomyłka chodzi mi o 4sezon ostatnie odcinki :P soorki

ocenił(a) serial na 10
JARA

http://www.popcorner.pl/popcorner/1,81588,6526093,House___nowe_zdjecia_i_nowe_do wody__ze_zbliza_sie.html

ocenił(a) serial na 10
JARA

22 odcinek będzie m.in. o wieczorze kawalerskim Chase'a i wpadna chłopaki, być może Chasowi wiza wygasa ;)

ocenił(a) serial na 9
JARA

końcówka 5 seri po prostu boska! Taka pokręcona zawiła że się pogubiłam, koniec był dla mnie dużym zaskoczeniem, a jak zobaczyłam napisy to byłam zawiedziona ze nie ma już 6 serii, ale co mi zostaje muszę czekać...