PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 497958
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Czy zagraniczne wydania DVD maja polskie napisy? Troche w to watpie, ale warto zapytac ;) Zalezy mi zwlaszcza na niemieckim wydaniu. Czy ktos wie cos na ten temat? Bede wdzieczna za wszelkie informacje.

Lady_Snape

Jeśli chodzi o zagraniczne wydanie 'House'a' to posiadam tylko DVD wydane w Irlandii. Jest to połączone wydanie: THE COMPLETE SEASONS 1-3 :) 4 sezon wyjdzie w sierpniu. Czekam z utęsknieniem.
Wydanie zawiera także sporo bonusów. 'House'a' można oglądać tylko w wersji oryginalnej (po ang.). Nie posiada żadnych napisów, nawet angielskich.
Brak polskich napisów jest niewątpliwie ogromnym plusem, bo dostępne tłumaczenia są 'żałośnie tragiczne' :D Część kwestii nie jest wogóle tłumaczona, a pozostała część mówi zupełnie o czym innym.
Więcej info na:
http://hmv.com/hmvweb/navigate.do?pPageID=1083
Nie wiem nic na temat niemieckiego wydania. Jak tylko czegoś się dowiem to dam znać.
Pozdrawiam.

gatecrasher

Wlasciwie to brak polskich napisow rowniez bylby dla mnie blogoslawienstwem, ogladajac filmy zdarza mi sie ostatnio czesciej wlaczac angielskie niz polskie. Problem polega na tym, ze chcialabym sprawic komus prezent, a ten ktos az tak dobrze nie radzi sobie z jezykiem... Dlatego tak bardzo mi na tym zalezy. Niemieckie wydanie moge kupic w Empiku, dlatego o to pytalam. Takze to wciaz aktualne ;)