PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498164
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

To najbardziej zasłużone zwycięstwo w całym tym plebiscycie. Nie wiem czemu ktoś założył tu temat, że House zdobył tylko 100 tys. głosów. Bzdura! Dostał ich prawie 280 000. I bardzo słusznie, bo to najlepszy współczesny serial, który dzięki inteligentnym scenariuszom wciąż trzyma poziom!
Więcej o tym, co sądzę o dzisiejszej imprezie jest tutaj:
http://www.filmweb.pl/topic/1303176/telekamery+2010.html

Podzielcie się też swoimi wrażeniami!
Pozdrawiam!

ocenił(a) serial na 10
lew890

Super! Bardzo się cieszę że wygrał, bo to najlepszy serial jaki oglądalam:D Jak najbardziej zasłużona.

PS. a tak w ogóle to kiedy były te Telekamery w telewizji?

ocenił(a) serial na 10
kiniaa123

Heh, w poprzednim temacie napisałem, ze House zdobył O 100 TYŚ WIĘCEJ głosów, niż CSI, a nie że ogółem 100 tyś.:p Chodziło mi o pokazanie przewagi głosów. Dobrze wiem, ze House miał ponad 200 tys głosów.

ocenił(a) serial na 9
Mr__Unknown

Przepraszam, nie doczytałem, mój błąd.

A do kolegi jeszcze wyżej: Telekamery można było oglądać wczoraj tylko na interii.pl, TVP wycofała się z emisji tej uroczystości, bo nie chciała pokazywać zwycięstw TVNu, które jak zwykle zdobyło większość statuetek.
Na szczęście House był bezkonkurencyjny (śmiać mi się chciało, jak zobaczyłem nominację dla Mody na sukces).

Pozdrawiam!

użytkownik usunięty
lew890

Głosowałam na niego parokrotnie :)

ocenił(a) serial na 10

troche hamsko że nie pokazali tego w telewizji... Oczywiście też głosowałam na Housa, a tą nomianacje Mody na sukces to chyba tylko dla starych babek dali xD