Gratuluję wszystkim smarkaczom, którzy dają temu serialowi 1/10. Proszę was tylko, żebyście się tym nie chwalili, bo gówno nas obchodzi, że jeden debil z drugim nie lubią tego serialu. Oczywistym jest, że serial będąc na pierwszym miejscu zacznie otrzymywać jedynki, żeby ulubiona montana była jak najwyżej. To oczywiste, w końcu nie każdy może być mądry. Idioci na tym świecie są także, a my musimy się do tego przyzwyczaić. Proponuję nie dyskutować z ludźmi, którzy uważają, że "House" jest na poziomie barw szczęścia, albo m jak miłość. 1/10 świadczy bardziej o nich, niż o filmie czy serialu.
zdecydowanie popieram. Dawanie tak rewelacyjneu serialowi 1/10 świadczy o tym, że po prostu nie mają gustu. Obejrzeli jeden odcinek i stwierdzili, że są najmądrzejsi. Ja rozumiem, że to ma być ocena według uznania, ale bez przesady. Nie wiem, jak można nie lubić tego serialu - jest świetny :)
To samo można powiedzieć o "fanach" Hałsa. Pamiętam, że "Kompania Braci" miała ocenę grubo ponad 9.20, a "Dexter" miał ~9.00.
Tak więc takie teorie zachowaj dla siebie.
Wg Ciebie każdy komu nie podoba się serial to debil, troll i smarkacz?
To prawda,tak samo ja zawsze Housea oglądam a mój kolega mi mówił że to głupi serial , a teraz co sam go ogląda i mówi że jest zajebisty , tak samo jest z tymi dziećmi co dają 1 nawet nie obejrzeli a głosują lepiej niech się za książkę wezmą bo inteligencją to są sto lat za murzynami.
Tu nie chodzi o to czy się podoba czy nie. Ale o ocenę a ocena powinna być współmierna do poziomu serialu, do tego jak jest stworzony. A realizacja stoi na najwyższym poziomie dlatego nawet jeśli komuś serial się nie podoba to oceny niższej niż 5-6/10 dawać nie powinien
Takie oceny miały przed usuwaniem kont. Gdyby konta usunięte pochodziły od fanów "Housa", ten teraz nie byłby na pierwszym miejscu. Z logiką u ciebie na bakier widzę.
Nie masz pojęcia ile tych kont jeszcze pozostało :] Na forum Avatara jest jeden, który aktywnie o tym pisze, miał ponad 120 "kreatywnych" kont. Usunęli nieco ponad połowę z tego. A co gorsza cały czas trwa produkcja nowych, ostatnio wzięli się za parę Lost & Prison break, którym dzień w dzień przybywa po 70-100 głosów, które jak widać mają jedynie na cel zaniżanie oceny. Ten proceder niestety nadal kwitnie ;/
Ze swojej strony proponuję ignorować TOP 100 seriali, filmów itd. One nie mają od dawna na celu pokazanie, która produkcja jest najlepsza sumując wszystkiego elementy składające się na określenie arcydzieła, lecz jest to po prostu ranking popularności i niepopularności tychże filmów, aktorów, seriali itd.
Zgadzam się, że problem istnieje nadal, ale nie uważam, w przeciwieństwie do niektórych, że spadek "Dextera", czy "Kompani braci" spowodowana jest działalnością fanów Housa.
Sorry, ze tak trochę odjeżdżam od tematu, ale mówisz, że "Kompania braci" trzyma podobny poziom do "Dextera"? Zatem wierzę ci i będzie to kolejny nowy serial który obejrzę, jak skończę kilka innych.
Ale "House" smarkacze nie lubią TYLKO DLATEGO, że go nie rozumieją. Wkurza ich, że głównymi bohaterami są dorośli, a nie dzieci tak jak to jest np w "Hannah Montana".
Ja rankingami się nie przejmuję, dziwi mnie tylko, dlaczego ocena "Housa" z dnia na dzień diametralnie pikuje w dół? Szczególnie widoczne jest to, gdy kliknie na listę top seriali. Czyżby kolejny atak trolli? Ciekawi mnie, co daje takim dzieciom takie, a nie inne miejsce ulubionych seriali? Może leczą tym swoje kompleksy?