PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 497958
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Hey jak myślicie czy House czuje coś do Cameron??Ja w pełni im kibicuje aby byli razem ale nie wiem czy to możliwe ciekawa jestem co o tym sądzicie.Piszcie.Pozdrawiam!!

ocenił(a) serial na 10
nati1517

Ten post jest niżej,ale i ja im kibicuję.Jest jednak jak sądzę większość która woli Cuddy a Cameron z chęcią swata z Chase'm,pozdrawiam.P.S. według mnie House czuje coś do Cameron z tym,że jak można wnioskować po 4 sezonach na razie im się nie uda:/

Slipknot

Tak w tych 4 sezonach narazie się im nie udaje ale może w 5.Wszystko jest w rękach scenarzystów.Ja też sądze że Hause coś czuje do Cameron ale w żaden sposób nie daje tego po sobie poznać.A Cameron jest z Chase'm przez 3 i 4 sezon to fakt ale raczej dalej Cameron nie przestała czuć do House'a sympati.Pzdr!!!

ocenił(a) serial na 8
nati1517

Niestety House na pewno nie będzie z Cameron(chociaż powinni) w 1 i 2 seri było spoko ale potem wrrrrrrr a Chase'a nie lubię bardzo(bo to donosiciel)

ocenił(a) serial na 10
bartolomeoxXx

Stary,nie wiesz tego,bo minęły dopiero 4 sezony,może nie będą może będą,zobaczymy co będzie w 5 i kolejnych a skoro podobno ma być ich 7 to wszystko zdarzyć się może

Slipknot

Zgadzam się z bartolomeoxXx ja też nie lubię Chase'a bo donisi na House'a.Wszystkie opcje dotyczące Hause'a i Cameron mogą się zmienić bo jeszcze nic nie wiadomo skoro ma być 7 sezonów.Ale ja trzymam żeby oni byli razem!Pozdrawiam!;)

nati1517

A wiecie może jaki tytuł nosiła piosenka wtedy kiedy Cameron przyszła do domu House'a żeby powiedzieć mu że odchodzi ze szpitala(1x17).Z góry wielkie dzięki.Pzdr!

ocenił(a) serial na 10
nati1517

tylko 7 sezonów?!straaaaaaaaaassssszne
za krótki, za krótki

ocenił(a) serial na 9
kathi

ta piosenka to Earlimart "It's Okay to Think About Ending" . Jeśli dobrze zrozumiałam o którą scenę chodzi;) Macie tu stronkę ze wszystkimi piosenkami z tego serialu, a także z innych seriali (z boku) http://www.have-dog.com/house/ bardzo przydatne;)

dzoka91

Wielkie dzięki!!Fajny ten kawałek.A stronka faktycznie bardzo przydatna:)

ocenił(a) serial na 10
nati1517

Niby jestem Hameronką, ale jakoś bardziej Haouse'a widzę z Cuddy. ^^'

calin_a

A mam teraz pytanie do tych wszystkich co oglądali całe 4 serie,ja narazie tylko 2 miałam okazję obejrzeć ale chcę wiedzieć czy wy ściągacie te nastepne serie z internetu czy oglądacie je na FOXie??pozdrawiam