Hey jak myślicie czy House czuje coś do Cameron??Ja w pełni im kibicuje aby byli razem ale nie wiem czy to możliwe ciekawa jestem co o tym sądzicie.Piszcie.Pozdrawiam!!
Ten post jest niżej,ale i ja im kibicuję.Jest jednak jak sądzę większość która woli Cuddy a Cameron z chęcią swata z Chase'm,pozdrawiam.P.S. według mnie House czuje coś do Cameron z tym,że jak można wnioskować po 4 sezonach na razie im się nie uda:/
Tak w tych 4 sezonach narazie się im nie udaje ale może w 5.Wszystko jest w rękach scenarzystów.Ja też sądze że Hause coś czuje do Cameron ale w żaden sposób nie daje tego po sobie poznać.A Cameron jest z Chase'm przez 3 i 4 sezon to fakt ale raczej dalej Cameron nie przestała czuć do House'a sympati.Pzdr!!!
Niestety House na pewno nie będzie z Cameron(chociaż powinni) w 1 i 2 seri było spoko ale potem wrrrrrrr a Chase'a nie lubię bardzo(bo to donosiciel)
Stary,nie wiesz tego,bo minęły dopiero 4 sezony,może nie będą może będą,zobaczymy co będzie w 5 i kolejnych a skoro podobno ma być ich 7 to wszystko zdarzyć się może
Zgadzam się z bartolomeoxXx ja też nie lubię Chase'a bo donisi na House'a.Wszystkie opcje dotyczące Hause'a i Cameron mogą się zmienić bo jeszcze nic nie wiadomo skoro ma być 7 sezonów.Ale ja trzymam żeby oni byli razem!Pozdrawiam!;)
A wiecie może jaki tytuł nosiła piosenka wtedy kiedy Cameron przyszła do domu House'a żeby powiedzieć mu że odchodzi ze szpitala(1x17).Z góry wielkie dzięki.Pzdr!
ta piosenka to Earlimart "It's Okay to Think About Ending" . Jeśli dobrze zrozumiałam o którą scenę chodzi;) Macie tu stronkę ze wszystkimi piosenkami z tego serialu, a także z innych seriali (z boku) http://www.have-dog.com/house/ bardzo przydatne;)