Juz tlumaczace o co chodzi. Nigdy nie mialem problemu ze znalezieniem napisów, szczegolnie do Housa. Probowalem za pomoca napiproject i bullshit... Niby pasuja bo pojawiaja sie w odpowiednim momencie ale jest posrana odmiana wyrazow i tlumaczenie, to samo na napisy.info itp. a na hataku jeszcze nie ma, jakies pomysly, propozycje? prosze o pomoc jak najszybciej
Również widziałam te napisy... Widać, że ktoś wrzucił dosłownie do słownika i wkleił to, co wyskoczyło, bez poprawek... Sądzę, że dopiero jutro będą polskie, normalne opisy lub dziś wieczór. Cierpliwości :)
Wyluzuj!!
Nigdy nie miałeś problemów, bo tłumacze nie mieli do roboty NIC oprócz przetłumaczenia (ku wielkiej uciesze fanów serialu) napisów!
Jutro pewnie będą.
Zresztą - do House'a napisy się pojawiają najszybciej.
Takie Grey's Anatomy 2-3 dni od pojawienia w sieci to był chyba rekord szybkości :D
no tak :D
a teraz jeszcze się napisy24 zbuntowało.
takie tłumy walą :D
pewnie wszyscy czują napisy na horyzoncie ^^
ściągnijcie sobie angielskie napisy (są w sieci) i obejrzyjcie już teraz, choćby ze względów edukacyjnych :-)
ja tak właśnie zrobiłem i nawet jakoś poszło, a jak się pojawią polskie to zawsze można obejrzeć drugi raz :-)
pozdrawiam
Chodziło mi o te "normalne" napisy ;)
Prosze, np. tu - http://www.opensubtitles.org/pl/subtitles/3575578/house-m-d-pl
dr dom Oo'''
chyba łatwiej zrozumieć angielską wersję, niż to pięknie zbudowane polskie tłumaczenie
jutro pewnie będzie jakaś lepsza.
te teksty są genialne: "oskarżasz kierownika nie mnie? chłodno"