PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498068
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

House M.D S08E03

użytkownik usunięty

Witam odcinek tak średnio mi się podobał ale może następny bedzie lepszy szkoda tylko że Oliva Wilde juz nie zagra .

ocenił(a) serial na 9

Wentworth Miller jest w 3 odc. :)

ocenił(a) serial na 7
dominik3755

Poczułem się strollowany przez ten odcinek, sobie pomyślałem na początku "WTF Prison Break?".
Poza tym odcinek naprawdę niezły.

ocenił(a) serial na 9
Unbother

ja tez wylecial z nienacka juz myslalem ze prison break sciagnelem

ocenił(a) serial na 10
dominik3755

dokładnie - myślałam, że to prison break najpierw ;p
gdzie jest Taub, co nie wiadomo było czyje dziecko wychowa;p
i gdzie Trzynastka odchodzi;(

ocenił(a) serial na 10

Odcinek mi się podobał. Z 13 to jeszcze nie wiemy czy odejdzie na stałe. Taub i Chase pewnie wrócą w najbliższych dwóch odcinkach.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 9
era

Mam te same odczucia do chińskiej cnotki niewydymki. Ledwo znosiłem uczciwą idealistyczną "whatshername" dziecko-geniusza, ale teraz twórcy pojechali po całości, mam nadzieję, że nie będzie trzeba jej oglądać do końca sezonu...

ocenił(a) serial na 10
era

Przecież grała w tym odcinku i w następnych też pewnie będzie.

ocenił(a) serial na 10
house90

Wiemy że odejdzie, bo Wilde pisała na Twitterze że to jej ostatni odcinek :(

ocenił(a) serial na 10
nikike

Odcinek jak dla mnie bardzo dobry.
Ciekawy przypadek, rywalizacja lekarek, podstęp house,dyskusja foreman,wilson,house też bardzo dobra.
Ogólnie się dobrze oglądało, szczerze mówiąc zaskoczył mnie ten wysoki poziom.
Co do 13, tutaj również miała fajny motyw, ale pamietajcie serial trzeba jakaś powoli kończyć(sezon 8-ostatni) i wole takie rozwiązanie, że stopniowo będzie się to wszystko już wyjaśniać niż nagle wszystko rozegra się w ostatnim odcinku.
Co do Tauba,Chase nawet dobrze, że powoli wszyscy będą wracać anie, że house wrócił do szpitala i nagle cała ekipa już na niego czeka.
Odette Annable aż miło na nią patrzeć, jak dla mnie przepiękna.

mario588

ta lekarka z więzienia jest tak sztuczna i nudna, że się niedobrze robi, może się jeszcze rozkręci, choć szczerze powiedziawszy wątpię. Fakt jest śliczna ale czy o to chodzi? Brak talentu nadrabiać urodą. Nie widzę jej w roli następczyni 13tki w ogóle. Już wolę Azjatkę, choć nie patrzy się na nią tak dobrze;]

ocenił(a) serial na 10
mario588

Dr Adams od razu mi się spodobała, pasuje do ekipy.

ocenił(a) serial na 9
house90

No mam nadzieję, że Adams zostanie na stałe jednak. Może House jednak dostanie czek z sumą wprawdzie mniejszą niż milion, ale zawsze;)

nikike

I dobrze niech odchodzi, mysli że jak zagrała w jednym sci-fi to już nie musi grywać w tvizyjnej produkcji, bo wydaje mi sie że ona ma sie już za wielką aktorkę... a ten serial jest teraz wogóle do bani, nie ma nikogo ani z pierwszej ani drugiej ekipy, gdzie są ci wszyscy ludzie poumierali?!
I mnie też wkurza ta mała azjatka jest totalnie irytująca i bezpłciowa...lepiej niech już jakoś dokręcą ten sezon do końca i skończą ten serial - House stracił już dawno swój pierwotny urok( mam tu na myśli sezony 1-4, no 5ty i 6ty też mogły być, do momentu jak zabił się Kutner potem lipa...0

ocenił(a) serial na 8

Ja tam mam nadzieję, że ten zółtawy skośnooki ryj jak najszybciej odejdzie, bo mnie irytuje chyba bardziej niż Masters. Sam odcinek nawet ciekawy, chociaż bez dawnej ekipy to trochę taki wykastrowany. Szkoda, że 13 odchodzi, ale może ta bruneteczka na dłużej zabawi, było by w sumie miło (zamiast skośnego ryja).

ocenił(a) serial na 9
Alexypk

up: hhaaha co racja to racja

ocenił(a) serial na 10

Odcinek pierwszy niezły, drugi tragiczny, trzeci znowu całkiem niezły. Ale i tak najgorsze otwarcie sezonu w historii House'a - bez starego zespołu(czy pierwotnego, czy tego z 5-6 sezonu), bez poczucia tej walki o życie pacjentów to nie jest ten sam serial.

13 trochę szkoda ale odcinek dawał radę. Czy ktoś wie czy sezon 7 wyszedł już na DVD? I nie chodzi mi o aukcje na a l l e g r o. Jest dostępny w sklepach czy jeszcze trzeba poczekać?

Też płakaliście jak 13 odchodziła?:-)

kendo777

Nie płakałam, ale było mi bardzo, bardzo szkoda, bo Trzynastka była (i jest) w czołówce moich ulubionych postaci :)

ocenił(a) serial na 10
kendo777

było zabawnie, było chamsko, ciekawy przypadek, ciekawe dialogi, troche estetycznie nie pasuje mi ta azjatka ;d
- stary dobry House, ale i tak pewnie znajdą sie marudy którym coś nie będzie pasowało. Trzeba się pogodzić z tym, że serial nie będzie trwał wiecznie, i powili pomysły na odcinki się wyczerpują.

ocenił(a) serial na 10
Bezdomniak

Mi się bardziej nasuwa taka myśl, że ludzie nawet nie analizują już odcinków tylko od razu piszą, że był beznadziejny etc.
Szkoda, bo końcówka 7-sezonu i jak na razie początek tego przypadł mi do gustu.

ocenił(a) serial na 7
mario588

Mnie rozczarował ten odcinek. 8 sezon ma zupełnie inny klimat i nie mogę się do tego przyzwyczaić, jak na razie jest źle ale będzie lepiej, liczę na to.

ocenił(a) serial na 7
lumunus

@kendo777 Ja ryczałem jak bóbr... ale to były łzy szczęścia :D Wreszcie 13-tka na dobre zniknie z tego (już i tak mizernego) serialu. Na pocieszenie muszę dodać jednak, że tak jak wielu innych forumowiczów strasznie irytuje mnie postać tej Koreanki. Jesus!!! No po prostu masakra! Zupełnie to zaniżyło ocenę tego serialu, który powinien się skończyć na sezonie 6-tym.

pendrago

Panna wilde ma sie juz za wielką aktorkę bo zagrałą w jakimś guwnie z Fordem i Craigiem... a niech odchodzi ten serial toi tak juz flaki z olejem, fajna jest ta nowa lekarka która house poznał w pierdlu ona moze być i ładna i oczko można zawiesić ale ta mała w pierda laczka ryżu lepiej niech odejdzie WTF co to ma być?!Gdzie Taub,Chase,Cuddy,słyszałem że miała nawet powrócić Cameron...

Do du py a żarty House'a są cieższe z odcinka na odcinek to juz nie to samo co na początku żal.pl

Odcinek sredni.Koreanka czy jak jej tam jest do zwolnienia.Nie moge na nia patrzec ani sluchac.

gex221

Mnie dziwi fakt kto jej dał w ogóle rolę?! Taka szara mycha,niczym sie nie wyróżniająca... nie wiem nie wiem...ten serial schodzi na psy, podobał mi się gdzieś tak do połowy 6tego sezonu potem flaaaaaaaki....

ocenił(a) serial na 8
KWallander

Koreanka bardzo irytująca. Szkoda, że Olivia odchodzi.