Witam nawet ciekawy i śmieszny odcinek muszę przyznać pacjnet też ciekawy nawet stary klimat wraca takie moje zdanie jest dobrze że wracają : Chase i Taub bedzie prawie stara ekipa .
Fajnie, że Taub i Chase wracają
i super, że pozwolił brunetce zniszczyć różne rzeczy pałką bejsbolową ;)
nie, podlozyli fabule w tym odcinku w ktorym wziela udzial zeby sie jej pozbyc. Niestetty Olivia Wilde nie ma czasu na gre w housie, byl wywiad dobre kilka miesiecy temu. Jest zaangazowana w zbyt duza liczbe filmow i po prostu nie ma wiecej czasu na ten serial. Dlatego historia potoczyla sie tak a nie inaczej.
dzięki za info od tych kilku miesięcy nie jestem zorientowana co nowego w house'owych newsach :):)
Dopiero wczoraj zaczęłam 8 sezon...
Rzeczywiście, odcinek na bardzo wysokim poziomie. Dobrze, że House w końcu ogarnął pieniądze, i to w stosunkowo ludzki sposób, ale nie podobało mi się zachowanie Foremana, było zbyt nierealistyczne. Czekamy na następny.
Odcinek bardzo dobry, najlepszy jeśli chodzi o sezon ósmy, powró chase i tauba będzie ciekawe.
Swoja drogą ten sąsiad house był zabawny,
Dr.Adams ładniejsza od 13:D
Odcinek fajny, w ogole niezle zaczal sie ten sezon. Tylko wszystko bylo by fajnie gdyby nie ta zapchaj-dziura dr Park. Aktorka ktora ją gra jest tak beznadziejna, ze skreca mnie jak na nia patrze. Gra jak jakies totalne dziwadlo, prawie zadna jej mina nie pasuje do tego co w aktualnej chwili powinna zagrac. Strasznie kiepsko to wyglada, gdy widzi sie ją razem z Hugh Laurie. To tak jakby nagle do teatru przeniosl sie klaun i zaczal tam wystepowac. Sztucznosc park mnie po prostu poraza. Naprawde na poczatku dawalem jej kredyt przez te 3 pierwsze odcinki, bo wiedzialem ze jest nowa, no ale niestety nie widze zadnej poprawy.
Nie powiem myślałem że się robi z tego serialu mała opera mydlana ale 8 sezon jest naprawdę DOBRY.
Nie wiem, ale ja mam inne odczucia. Odcinek był średni, by nie powiedzieć, że słaby. Zakończenie idiotyczne. House oczywiście odkrył genialną dedukcją co się dzieje w życiu osobistym Adams (co go to obchodzi w ogóle, po co to ciągłe grzebnie się w życiu prywatnym swoich pracowników?), po czym dał jej dla odreagowania kija kawał żeby zniszczyła sprzęt medyczny, który zawadza w jego byłej pracowni. Nawet w filmie wydaje się dziwne niszczenie sprzętu, który może się przydać w leczeniu chorych. Nawet jeżeli House go wykupił. Adams mogła przywalić baranka w ścianę, też by jakoś jej ulżyło po rozwodzie.
Jeszcze ten zawiły sposób ratowania Park - jego zła rekomendacja sprawi, że komisja będzie jej współczuła jako ofierze Housa - lol. Kto to wymyślił? To już każdy inny odcinek w tym sezonie był lepszy od tego. Miał lepszą dramaturgię, prowadzenie i zakończenie.
Na plus dr Park. Jest nową jakością. Zupełnie różni się od bohaterów, którzy pojawiali się w tym serialu. Nie jest jednowymiarowa. Jeden raz jest trochę nieśmiała, drugi raz pokazuje pazur. Wbrew pozorom godna Housa.
Odcinek może być, ale 8 sezon jest wciąż bardzo przeciętny - głównie przez tą Azjatkę. Każdy, dosłownie każdy aktor, który do tej pory występował w Housie był po tysiąckroć od niej lepszy(nawet nielubiany przeze mnie Kal Penn). I do tego scena, która zapadła mi w pamięć - rozmowa Wilsona z Park. Różnica w aktorstwie pomiędzy
Seanem Leonardem, a aktorką grającą Park - miażdżąca. Ale odcinek raczej na plus, bo i trochę się można było pośmiać, i Laurie trochę wraca do korzeni, no i przede wszystkim dlatego, że można się było dowiedzieć o powrocie Tauba i Chase'a. A ja się wciąż dopatruję słabości 8 sezonu w odejściu Edelstein, okazuje się że to ona była po Housie i może Wilsonie główną siłą napędową serialu.
Odcinek bardzo na plus ze względu na Dr. Adams. Choroba i ta chinka słaba, ale Adams ratowała odcinek.
Dr. Adams <3. Zajebista jest, takiej laski House jeszcze nie miał w ekipie ! Sezon powoli się rozkręca, powrót Chase'a i Tauba na pewno jeszcze bardziej przyczyni się do rozpędu ósmego sezonu.
Faktycznie zgadzam się z tym, że bardzo brakuje Cuddy.
Dr. Adams dźwiga ten sezon. Absolutnie fantastyczna aktorka i postać. Powoli zapominam o 13-stce :)
Ja słyszałam, że 13stka ma wrócić pod koniec, ewentualnie pojawiać się gościnnie.
Chyba pomyliło Ci się z 7 sezonem, bo tam również mało co grała :/
Chociaż chciałabym, żeby to co mówisz jednak było prawdą.