PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498478
7,6 50 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Zwiastun 8x22
http://www.youtube.com/watch?v=szKfR9cVQ74
Co sadzicie ?

ocenił(a) serial na 10
znajocywszysko12

Myślę, że odcinek będzie ciekawy i to bardzo. 2-godzinny seans to będzie musiało być coś :)
A wracając do cytatu "Everybody Lies"- zamierzony 9 sezon :P

ocenił(a) serial na 10
kamil_morawski1

Widac wilson chyba umrze (albo cos sie stanie strasznego) pewien potem house sie załamie widać jak ksiądz trzyma za reke house czy house sie nawróci? Nie wiem kto leże na ziemi obok house ...........CZY TO JUŻ KONIEC HOW WILL IT END >?????

znajocywszysko12

gdzie tam jest ksiądz???

ocenił(a) serial na 9
kamil_morawski1

co do zamierzonego 9 sezon to wątpię. chociaż nie wiem czy tylko ja mam takie spostrzeżenie ( nie widziałam jeszcze 21 odcinka), że zaczęli kreować Chase'a na głównego bohatera, więc może stworzą podobny serial, w której właśnie on będzie główną postacią. ale to takie moje bardzo luźne rozważania

ocenił(a) serial na 10
ziembowa

Zażartowałem sobie z 9 seasonem :)
Wracając do odcinka - poezja. Oglądać i to szybko :)

użytkownik usunięty
kamil_morawski1

Przed obejrzeniem trailera twoj idiotyczny komentarz narobil mi tylko nadziei na 2 godzinny final

znajocywszysko12

Pięny zwiastun, mam nadzieję że odcinek utrzyma poziom.

ocenił(a) serial na 10
znajocywszysko12

Zapowiada się epicki finał :)

znajocywszysko12

Oj będzie się działo odczekać się nie mogę co do House że się nawróci to chyba przesada wielka ale okażę się w praniu :D

ocenił(a) serial na 10
FanHouse

:( jestem załamany :) to juz koniec ....mój autorytet odchodzi

ocenił(a) serial na 10
znajocywszysko12

Tak jak przytoczyła Anna Jantar "Nic nie może przecież wiecznie trwać". Możemy podziękować twórcom serialu za tak świetny i ambitny serial. Łezka się w oku kręci czekając na ten ostatni odcinek :)

kamil_morawski1

Racja, nic tylko dziękować :D
Zapowiada się genialnie, będę ryczeć, już teraz na ostatniej scenie mi się łezka w oku zakręciła nie wyobrażam sobie co będzie ze mną za tydzień.

ocenił(a) serial na 7
kamil_morawski1

Teraz jak się kończy to mówimy, że jest epicki i genialny, jednak prawdę mówiąc serial bardzo upadł na jakości. Swego czasu (4-5 sezon) dałem 10, jednak później już tylko spadał. Pierwsze 10 odcinków 8 sezonu to klapa kompletna, dopiero od 18 zaczęło się coś dziać, więc jak dla mnie ten serial zasługuje na 10.

ocenił(a) serial na 10
miko1356

nie on zasługuje na 11 na 10

ocenił(a) serial na 7
znajocywszysko12

Ale dlaczego niby? Podał byś jakieś argumenty. Od 6 sezonu był duży spadek jakościowy, a większość 8 to klapa, więc wyjaśnij mi dlaczego.

ocenił(a) serial na 9
kamil_morawski1

"Tak jak przytoczyła Anna Jantar "Nic nie może przecież wiecznie trwać"."

A "Moda na Sukces"?

ocenił(a) serial na 10
Agness_92

Haha :)

ocenił(a) serial na 10
znajocywszysko12

chyba będzie płaczliwy ten odcinek..

użytkownik usunięty
znajocywszysko12

mam wrażenie że będzie jakiś pożar albo coś i House weźmie w tym udział...przecież ta osoba, pod którą załamuje się ta podłoga to on...a kim jest tak kobieta na ziemi...?? Tylko zeby w końcu House nie umarł...ale raczej nie...na pewno nie...

Mam pewne teorię ale nie chce zdradzać kim ona jest tak mi się wydaje chyba .

ocenił(a) serial na 10
FanHouse

Przecież to Cameron bystrzaki...

użytkownik usunięty
Senshin

tak mi się wydawało (mówiono że ma wrócić na finał), ale co ona by tam robiła...z Housem...na ziemie...jakiejś zawalonej i brudnej...?

ocenił(a) serial na 10

Być może House będzie miał halucynacje, może jakieś wizje/sny, a może tak potoczy się fabuła...

ocenił(a) serial na 10
Senshin

Nie zapominajmy że Kutner też wraca :>

ocenił(a) serial na 10
Senshin

Czy ta scena, w której Foreman wyjmuje spod stolika identyfikator Housa , powodując jego wielki uśmiech , można zinterpretować w ten sposób , że Foreman zrozumiał iż House upozorował śmierć ?

ocenił(a) serial na 10
mistergol

tak, bo jesli dobrze pamietam to ten identyfikator był troche przypalony