PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 499 tys. ocen
8,2 10 1 499335
7,6 50 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Świetny serial, który trzyma w napięciu, jest ciekawy, nie pozwala o sobie zapomnieć i który mogę polecić z czystym sumieniem, a sama kreacja dr. Housa to czysty majstersztyk.

ocenił(a) serial na 10
Snajpero1984

Ten serial jest niesamowity, siedze w nałogu alkoholowym i troche mi sie tu pokrywa nałóg Hausa. Dziś np: był genialny odcinek na 3 serii, pacjentka umiera, Hause na pół chaju 'Nie chcesz wiedzieć co cie zabije? To jak odkrywanie kosmosu' i śmieje sie, a pacjentka umiera. Wilson na chaju po wypiciu tego vicodinu, masakra i nagle Hause wpada na genialny pomysł. Aluzje do czarnego, gdy Chase zrobil fatalna diagnoze i jestesmy blisko powtorki z historii, czyli kolejnej smierci pacjenta.

pawelkostomloty

Fakt, to był świetny odcinek :) Nawiązując do tematu to rzeczywiście świetna produkcja, tak dobre seriale trafiają się raz na trzy lata, a może nawet rzadziej...
(dziś również był fajny odcinek z 3serii)

ocenił(a) serial na 10
pawelkostomloty

Ty mylisz fakty jeśli myślimy o tym samym odcinku. Chodzi ci o odcinek z laską która trenuje Taekwondo?
House nie był na "haju" po Vicodinie, tylko po antydepresantach którymi faszerował go Wilson. A Wilson wypił kawę z amfetaminą. Dlatego przy badaniu kobiecej piersi miał tak wysokie tętno, a Vicodin wziął później bo zmniejsza działanie amfetaminy.

ocenił(a) serial na 10
rafib1975

To było kilka dni temu, w tym czasie ziemia robi już kilka obrotów a tvn7 puszcza kilka kolejnych odcinków. Nie pamiętam, ale Wilson na bank był pod wpływem i to było świetne. Wczoraj było nieźle gdy sprzątacz w kitlu był wsparciem Hausa a podobno dzisiaj będzie zbieranie nowej drużyny pierścienia. Jest dobrze mam niezły ubaw z tym serialem.

ocenił(a) serial na 10
pawelkostomloty

Na pewno Wilson nie był pod wpływem Vicodinu, serial widziałem już nie raz i nie przypominam sobie odcinka by był pod wpływem Vicodinu. Dziwne nie pamiętasz o czym był odcinek, a pamiętasz cytat. Chyba to zdanie do kogoś wypowiedział? A na TVN7 leciał ostatnio sezon 3 a jednym z końcowych odcinków jest własnie o dziewczynie która, ćwiczyła Taekwondo i umierała bo zażyła środek do czyszczenia kuchni w żelowych kapsułkach.

ocenił(a) serial na 9
Snajpero1984

Świetny, świetny! Zastanawiam się właśnie, czy nie warto obejrzeć go ponownie.

Snajpero1984

jestem takiego samego zdania ;)

ocenił(a) serial na 10
wort801

Bardzo trafny tytuł. Po obejrzeniu pierwszego odcinka chce się więcej. On jest silniejszy niż amfetamina, kokaina, heroina etc.

ocenił(a) serial na 9
Osiek_filmaniak

Co prawda nie próbowałem tych używek, aczkolwiek co do reszty to się zgadzam :)

ocenił(a) serial na 10
Snajpero1984

Ja, wstyd się przyznać trochu ale po za ostatnim "gadżetem" się bawiłem. Aż tak nie uzależniają, i ten efekt ... no cóż przereklamowany.

ocenił(a) serial na 9
rafib1975

Nie potrafię podjąć dyskusji na ten temat, ale wierzę na słowo.

ocenił(a) serial na 10
Snajpero1984

Ja zacząłem nie tak dawno może z miesiąc temu, jestem w połowie 3 sezonu. Wcześniej jakoś nie mogłem się przekonać. Ile to razy było że miałem zaczynać oglądać w telewizji, oglądałem pare odcinków, pare przegapiłem i koniec. W koncu zacząłem oglądać na internecie. Jestem zadowolony

ocenił(a) serial na 10
_Mateush

Ja nie oglądałem, gdy leciało na bieżąco, dopiero teraz mnie wzięła mania na House'a i nadrabiam braki. Nie ogarniam tylko jednego. Jak do tego doszło, że stara ekipa się rozpadła. Co prawda został Chase i Foreman, ale nie wiem co się stało z Cameron

ocenił(a) serial na 10
Bogdan4674

SPOILER

Odeszła za Czejsem, bo przecież wcześniej mu dawała dupy. On się w niej zakochał a teraz chyba są małżeństwem

Cały czas się zastanawiam co z tą Trzynastką że tak wszyscy się nią podniecają. Kameron lepsza lasencja

ocenił(a) serial na 10
Bogdan4674

A ekipa rozpadła się tak że Forman przy przypadku gdzie było dwóch braci i jeden miał drugiemu dać szpik zachował się jak Hałs i to go przeraziło. Więc dał wymówienie. Czejs cały czas podjeżdżał Hałsa że chce żeby Forman został no i poleciał. Poszło domino, Forman>Czejs>Kameron.

ocenił(a) serial na 10
_Mateush

Moim zdaniem Trzynastka jest bardziej kobieca od Cameron. Trzynastka jest bardziej sexi o ze tak to ujmę.
ale założę odpowiedni temat nie będziemy tu spamować.

ocenił(a) serial na 10
_Mateush

Po części masz rację. Ale Foreman już miał wahania po tym, jak jego pacjentka zmarła przez jego błąd.

użytkownik usunięty
rafib1975

Piotr 24 stycznia 2014