Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 503 tys. ocen
8,2 10 1 503324
7,7 33 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Wiele osób zarzuca tutaj serialowi, że się wypalił i że stał się monotematyczny...Wątpię przecież Greg został taki sam : cyniczny, sarkastyczny, złośliwy, obcesowy. W nielicznych sytuacjach odzywa się w nim głęboko skrywana wrażliwość. A i nowe wątki są obecne (związek z Cuddy, zniknięcie Trzynastki).

Serial przecież ma tą samą strukturę (nie liczmy, że szpital najedzie UFO i porwie Housa itp.) i za to przecież stał się uwielbiany !

ocenił(a) serial na 10
crusing24

ale nie ma białej tablicy i sprzeciwów personelu .

crusing24

Związek z Cuddy zniszczył na kilka odcinków ten serial...stał się właśnie monotematyczny i nudny...
Po rozstaniu wrócił dobry House wraz z Trzynastka. Jestem otwarta na dalsze odcinki jeśli nie będzie w nich Cuddy :)

House- jako House raczej nigdy się nie wypali :)

użytkownik usunięty
Cpt_Pchelka

Też tak sądzę, Cuddy była najlepsza jako szukająca miłości ale samotna kobieta która ma sentyment i szacunek do House'a ale która nigdy z nim nie będzie. Zazdrość House'a o Lucasa czy skrywane uczucie do szefowej to fajna rzecz w Gregu ale twórcy nigdy nie powinni ich łączyć bo to zepsułoby urok tych postaci i tak się stało. Główny bohater nigdy się nie wypali bo jest taki sam, tylko szpital psychiatryczny obudził w nim nieznane w nim uczucia, co mi się podoba bo przez to widać że Greg jest człowiekiem z krwi i kości a nie aspołecznym zwierzęciem bez zasad, godności czy granic. Serial jednak jako serial zaniżył poziom znacznie ale jednak jako fan nigdy nie przestanę go oglądać. Czekam na 1odc8sezony z napisami a niecierpliwa ze mnie osóbka :)

użytkownik usunięty
crusing24

Wiadmo że serial House md będzie rządził i przejdzie do historii ale nie wiem czy dobrze ludzie wspomną te 8 sezonów .

ocenił(a) serial na 9

Według mnie jest coraz gorzej. Przypadki są w ogóle nieciekawe.... Sezon 2 i 3 - to było super.