PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498038
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

House md S07E11

użytkownik usunięty

Witam moim zdaniem kolejny nudny odcinek miało te swoje momenty ale niestety nic to nie wniosło do serialu moim zdaniem to twórcy serialu robią przerwy bo nie wiedzą jaki odcinek zrobić najlepiej niech się skończy na 16 lub 20 odcinkach bo nie daje on rady ten sezon 7 żal mi aktorów że muszą tak nudnych odcinkach grać przypadek marny z matką Cuddy jedynie coś 2 razy się działo jak jej leki zmienili i po koniec żal coż tak bywa a już nie mówie o Master ona tak mnie wkurza w tym serialu że nie wiem po co ją trzymają wogle jest beznadzejna .

ocenił(a) serial na 9

Według mnie odcinek był dobry-może jakoś specjalnie nie powalał ale zły nie był. Ale to rzecz gustu ;)
Sceny House-Masters mi się podobały -chociaż za dziewczyną nie przepadam.

Czy autor postu słyszał o interpunkcji?...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10

O co tu chodzi!? Taż nie jestem sympatykiem sezonu 7, jest za bardzo obyczajowy, ale ten odcinek był naprawdę REWELACYJNY!!! W końcu powrócił ten ubóstwiany przeze mnie klimat mroku i przygnębienia. Ta gra światła przypominała mi wręcz Sin City!!! Te ciągłe użeranie się z Masters(której też nie lubię, ale dodaje serialowi irytującego czynnika), problemy Tauba z żoną i jej bratem, kłótnie House'a z Cuddy(nie jestem też fanem Huddy) i w końcu te komplikacje w leczeniu(mistrzowskie zamienianie kroplówek - boskie!). Ten odcinek pokazał klasę i medycznie nawiązywał do pierwowzoru serii, i tym genialnym klimatem. Jeśli sezon 7 idzie w tym kierunku to z chęcią obejrzę jeszcze kilkanaście odcinków.