PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 497 tys. ocen
8,2 10 1 497067
7,5 45 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

House md S07E20

użytkownik usunięty

Witam odcinek mi się podobał jak zwykle akcja zwarta i gotowa i śmieszne akcji nie brakowało i dobrze zobaczmy co dalej następny odcinek już niedługo ale co mnie zaskakuje to że Lektor w następnym odcinku mówi że 3 odcinki zostały jakim cudem to musi być 24 w takim razie nie 23 albo coś pomyliłem nie wiem ale takie odniosłem wrażenie dziwne .

ocenił(a) serial na 10

Był to chyba pierwszy odcinek z 7 sezonu, który moim zdaniem był na poziomie 4 sezonu.
Dużo akcji, dużo House`a, dużo śmiesznych momentów.
Dużym plusem były te wszystkie rozmowy. Chwilami wydawało mi się, że House jest totalnie nie miły, ale lepsze to niż jego ciągłe przyjazne nastawienie.

Jeśli dobrze Cię zrozumiałem - to źle myślisz. Piszesz, że zostały 3 odcinki, więc ostatni ma być 7x24, ale jeśli wczorajszy to 7x20, to przecież będą x21,x22,x23 - gdzie ty widzisz x24? :P

Ps. Mogłem nie zrozumieć - noc praktycznie :D

ocenił(a) serial na 8

Bardzo dobry odcinek, nie wiedziałam, że matka Cuddy chce żeby jej córka i House byli parą. Myślałam, że ona go nie lubi.
Cóż, zmierzamy do końca sezonu i czas zakończyć rozgrzebane wątki (Huddy). Ciekawe co będzie dalej...
Jak na razie jeden z najlepszych odcinków 7 sezonu, na równi z 11 i 13.

Jus_tynaa_a

Odcinek nudny !!! Coraz częsciej mam wrażenie, że House się wypala. Wraz z tą seria powinni zakończyc ten serial, żeby nie zrobił sie z tego taki gniot jak 2 ostatnie sezony Prison break :(

ocenił(a) serial na 9

umarłam, kiedy House odpracowywał godziny w klinice, stanął na środku korytarza i wydarł się: JANET HEMOROIDY! a ta kobieta wstaje zażenowana ;p odcinek niezły, ale niestety mam wrażenie, że serial się wypala