PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 497 tys. ocen
8,2 10 1 496569
7,5 45 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

House md SO7 07

użytkownik usunięty

Witam dla mnie odcinek o wiele lepszy niż 6 odcinek więcej się zdecydowanie Wilsona to plus tego odcinka no i przypadek jak wszystkie inne ciekawy troszkę było początkami nudno ale tak już bywa w tym sezonie 7 no i nie House rozwikłał tym razem przypadek tylko ta nowa lekarka Masters to dobrze dziewczyna się rozwija to spoko tez mały plus dla mniej ciekawe co będzie dalej .

ocenił(a) serial na 9

odcinek jak dla mnie bardzo dobry. Przypadek fajny-bardzo mi bylo szkoda tego chlopca. Poza ty WILSON! w koncu bylo go wiecej ;)-osmialam sie jak dostal w twarz (szczegolow zdradzac nie bede) ;)no i bulwers dziewczynki ;D ogołem odcinek jak najbardziej na + Tylko poczatek mi sie nie podobał no ale jakos musieli zrobic wprowadzenie

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
welcia874

jak zobaczyłem początek pomyślałem że ściągłem jakiś film o piratach a nie kolejny odc serii. Już chciałem pisać do gościa co uplodował to :P że zrobił mnie na szaro heh ... . Są odcinki gorsze i lepsze ten oczywiście zalicza się do tych lepszych oby takich więcej ... BlessYa !

Dla mnie ten odcinek był idealny na zakończenie tego serialu kiedyś w przyszłości. House się myli i niepotrzebnie wchodzi do pokoju tego gościa chorego na czarną ospę, przez swoją arogancje do łamania norm i zakazów umiera. Dr House, który zanim postawił trafną diagnozę, potrafił się mylić, jednak w kluczowych momentach jego instynkt mu dobrze podpowiadał. Ten jeden raz go by zawiódł.

Nie mniej jednak ten odc podobał mi na razie najbardziej w tej serii. Mam nadzieję, że kolejne będą trzymać poziom.

mat2040

Najlepszy odcinek serii, ciekawy przypadek, problemy z Cuddy, Wilson radzący sobie z małym chłopcem znikający Chaise... Pierwszy odcinek serii, który dorównuje poziomem wcześniejszym serią:) Oby tek dalej, n ie mogę się doczekać następnego (wreszcie:))

Świetny odcinek, nie ma co
These aren't the droid you are looking for... normalnie padłem xD

Zicher

Nie rozumiem tej paniki, kiedy niby house umierał?
przecież czarna ospa jest zupełnie uleczalna do wystąpienia gorączki, a takowej house nie posiadał.
szczepionka i po sprawie.

volt_84

Rzeczywiście? Tyle tylko, że około 10% ludzi umiera pomimo zaszczepienia i dlatego czarna ospa jest taka niebezpieczna.

ocenił(a) serial na 10

Według mnie odcinek był całkiem przyjemny, ale dziwnie brakowało mi tu emocji..
Cuddy mnie trochę zdenerwowała...
Bardzo mało zabawny odcinek, ani nie było się z czego pośmiać, ani nie było z czego popłakać...
Przypadek bardzo fajny, Wilson na plus, Lubię Chase`a więc te jego zniknięcia raczej na minus.
Ogółem nie jest źle, ale czekam na coś lepszego ;)

Witam, zapraszam do przeczytania małej analizy tego odcinka z punktu widzenia medycyny i jej historii na portalu
www.przypadkimedyczne.pl w dziale z seriali medycznych.

www.przypadkimedyczne.pl/z-seriali-medycznych/3316-analiza-przypadku-house-m-d-7 -07-a-pox-on-our-house.html

ocenił(a) serial na 10
domixon1

Odcinek świetny. Najlepszy 7 sezonu. Nic mu nie brakowało, oprócz humoru. Na prawdę wielkie brawa za odcinek.

kamil_morawski1

też tak uważam