PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498136
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

House md SO713

użytkownik usunięty

Witam muszę powiedzieć że zmieniłem zdanie na temat sezonu 7 od tego odcinka chcą robić luźne odcinki chcą odejść od rutyny serialu jak było przedtem to spoko a ten odcinek 13 bardzo mi się podobał gówna uwaga tylko na Housie skupiona i na tych dwoje małolatów hehe niezłe akacje i jego historię muszę przyznać że nie poznaje House jest zupełnie inny niż przedtem był widać że mu zależy na Cuddy i małej no na plus można dodać .

ocenił(a) serial na 8

Weź czasem użyj przecinków; a i nie pisze się "gówna" tylko główna
a odcinek zaraz obejrzę...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10

Albo mi sie wydaje albo w tym odcinku jest błąd.
Otóż kiedy Hause zagaduje do tego typa który pracuje w kuratorium i jednocześnie w szpitalu, mówi że może pomóc ale potrzebuje przysługi. I w następnej scenie Hause jest w drodze na spotkanie z dzieciakami w szkole ale podaje nazwisko Hourani. A przeciesz Hourani to inny doktor do którego biura wczesniej Hause sie włamał. Wiec skoro robi przysługę "murzynowi" to dlaczego używa nazwiska gościa który nie ma z tym nic wspólnego?

3Nero

Prawdopodobnie dlatego by ten gosc ktorego stuknal nie dowiedzial sie jak sie nazywa.

Kuba134

Mam pytanie. początek odcinka, pierwszy tekst jaki house puszcza do dzieci, jednocześnie ostatni przed czołówką - Who put sand in her vagina ? - ( Tylko mi tego nie tłumaczcie na Polski ) Czy ktoś zwrócił uwagę o co chodzi ?

ocenił(a) serial na 10
eternity89

właśnie nie wiem o co chodzi, tłumacz to przetłumaczył: Taka mała a juz ma okres.
Ja bym to przetłumaczył: kto włożył piasek do jej pochwy :P Ale nie jestem z ang najlepszy. Więc o co tu chodzi to nie mam pojęcia bo dalej nie jest nic powiedziane ani o okresie, ani o żadnym piasku...

bartusezg

u mnie w napisach było: "Kto nasypał piasku do jej pochwy", a mi się wydaje, że to chodziło o zachowanie tej kobiety, co te dzieci przyprowadziła... że po prostu jest zrzędliwa...

użytkownik usunięty
bartusezg

Odcinek bardzo fajny, na prawdę ciekawy i zabawny. Myślałem że to koniec związku Cuddy - House, a ty zaproszenie na kolację na końcu. I te kłamstwa House'a z filmów, bijatyka z drugim mężczyzną czekającym na swoją kolej w rozmowie z klasą, stłuczka fajnie wszystko przemyślane heh :) Rozmowy Housa z parką dzieci w poczekalni b przyjemne, i zachwyciła mnie madrośc i inteligencja małych pozwalająca rozmawaic z facetem na poziomie. Swoją drogą fajne dzieci, unieśli swoje postaci, uroczo się prezentowali, ja osobiście chciałbym zobaczyc dalszą ich historię.

Wyjaśnijcie mi to o co poruszyli w swoim komencie 3Nero i osoba powyżej, bo też zauważyłem te niedociągnięcia w czasie oglądania. (Ja miałem wersję napisów z piaskiem)

ocenił(a) serial na 8

Odcinek był ciekawy, bo inny od wszystkich, odbiegał od przyjętego schematu.
Trochę się pogubiłam w wątkach, a właściwie, które są prawdziwe a które nie.
Najgorsza ostatnia scena, w której to House błaga cuddy o przebaczenie i obiecuje być miły i kochany dla wszystkich, że jaest dla niego najważniejsza i nie nie chce bez niej żyć itd, (albo coś w tym stylu)

Sezon 7 zmierza w dobrym kierunku, odcinki coraz bardziej zaskakują. Jak za starych dobrych czasów.
ale mogliby już skończyć z Huddy...

ocenił(a) serial na 10
Jus_tynaa_a

6 sezon w porównaniu do 7 jest słabiutki. 7 sezon ogólnie mi się podoba. Może nie jest tak dobry jak 4 np. lub 3 ale trzyma poziom :)

Odcinki w 7 sezonie są na prawdę świetne :)

kamil_morawski1

Też tak uważam.

ocenił(a) serial na 10
Jus_tynaa_a

Ja to bym chciała żeby 13 wróciła na nowa mnie denerwuje prze okropnie... Ale odcinek superr;]

ocenił(a) serial na 8
nestaaa007

Też życzę Masters (tak to ona się nazywała? ;p) jak najszybszego końca jej kariery w Housie. Nie mogę jej zdzierżyć.

ocenił(a) serial na 8
Jus_tynaa_a

A teraz trochę odejdę od tematu, ale zuważyliście, że nie długo Dr house'a oceni 100 000 osób?

ocenił(a) serial na 10
Jus_tynaa_a

Bił się z gościem któremu skasował tył, bo walnął się w swojej opowieści i powiedział House zamiast Hourani i tamten się połapał że chce uniknąć płacenia odszkodowania i ostro się wkurzył, on nie czekał na swoją kolej, czekał aż " Hourani " ( House ) skończy gadać żeby mu wypłacił odszkodowanie

ocenił(a) serial na 6
DRSRng

Czy ktoś wie, kto grał dyrektorkę szkoły (tą Murzynkę), u której w gabinecie House zobaczył plakat Księżniczki na ziarnku grochu? Bo nie wiem, czy tylko ja odniosłam takie wrażenie, ale wydawała mi się ona żeńskim odpowiednikiem Foremana - takie same oczy, miny i zastanawiałam się, czy to czasem nie jakaś jego siostra?