PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498136
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Nie chcę wyciągać pochopnych wniosków, ale tak to właśnie w tej chwili wygląda. Sezon
7 kompletnie nie ma jak dla mnie polotu, humoru, niczego, co tak dobrze było znane
widzom w poprzednich seriach. Aktorzy wydają się być znudzeni, nie przykładają się,
milion razy odgrzewane są te same wątki, takie same sytuacje. Mało jest jakichś
ciekawych przypadków pacjentów. Mam jeszcze nadzieję, że powrót 13 coś odmieni, ale
bazując na poprzednich doświadczeniach z różnymi serialami czy sequelami, to po takiej
zapaści już się raczej nie podnosiły. Przynajmniej w swojej genialności, twórcy serii
połączyli Cuddy i House'a ( co dla mnie jest największą porażką serialu) i zadowolili
niektórych "fanów", czy raczej fanki takich związków w serialach, których geniuszem jest
właśnie ich wyśmiewanie! Sorry za tą odbiegającą refleksję, ale tacy ludzie są stokroć
bardziej denerwujący niż jakieś psychofanki Zmierzchu. Tamte przynajmniej nie chcą
zaimponować kumpelom, że oglądają mądre seriale.

Także podsumowując, uważam, że House idzie na dno. W głębi duszy wierzę, że jeszcze
się podźwignie, ale trzeba się zmierzyć z faktami. Przynajmniej mogę podziękować
twórcom za kilka naprawdę fajnych sezonów i sporo miłych godzin spędzonych na
oglądaniu tego serialu. Pzdr

użytkownik usunięty
Otakushonen

Jak nie chcesz to nie oglądaj nikt ci nie każe serial dla ludzi kto chce to ogląda lub nie fanów nie traci serial to jak ty nie będziesz oglądał nic to nie zmieni .

ocenił(a) serial na 10
Otakushonen

A ja się nie do końca z tym zgodzę. Rzeczywiście House nie jest już tym serialem co kiedyś ale proces "psucia się" rozpoczął się już w sezonie 5 choć on wciąż był bardzo dobry. Ale sezon 7 moim zdaniem jest sporo lepszy od przeciętnego i nudzącego sezonu 6. Hugh Laurie na nowo odżywa po nieco słabszym również dla niego sezonie 6. W tym momencie House'a ogląda się już raczej dla rozrywki i dla postaci House'a i w tym przypadku zdecydowanie lepszy jest sezon 7 niż 6