PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 497958
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Ten serial tuż po Grey's Anatomy i Gotowymi na wszystko jest najlepszy!

paulinaa0414

no. oglądnąłem pierwszą i kawałek drugiej serii. serial bomba. sama postać House'a jest git. a SKUTKI jego pracy powinne być pokazane polskim lekarzom.

ocenił(a) serial na 10
karol_wejda

No fajny, ale gorszy od ''Skazanego na śmierć'', ten to nie ma sobie równych, ale Doktorek wiele nie ustępuje ;) Dobrze zastąpił mi ''Zagubionych'' bo tego już nie zamierzam oglądać ;)

paulinaa0414

To jeden z moich ulubionych seriali ;)
Hugh Laurie super tam gra

ocenił(a) serial na 8
paulinaa0414

wg mnie jest dużo lepszy od Chirurgów, ale to tylko moje zdanie :)

Szprycha

Zostane przy Lost :D ale ten serial jest niezly :]

ocenił(a) serial na 10
Black_PhoeniX

Dla mnie serial bomba! To mój ulubiony!! Sam Hugh Laurie gra świetnie<!!>
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

K.xx

ocenił(a) serial na 10
Klaudiia141

Dr House jest zdecydowanie moim ulubionym serialem. Obejrzałam wszystkie odcinki, teraz z niecierpliwością czekam na 2 ostatnie z 4 sezonu.
Hugh Laurie gra rewelacyjnie, nie wyobrażam sdobie innego aktora w roli Grega House'a.

ocenił(a) serial na 8
paulinaa0414

Absolutnie największym atutem tego serialu jest aktor, który wciela się w tytułową postać. Śledzę losy House'a dopiero od niedawna [emisja w TVP2], ale serial ogląda jak najbardziej pozytywnie. I w związku z tym pytanie do was - czy ktoś nie miałby jakiegoś sezonu na płytkach dvd? Może być to sezon 1, może być 4 [najlepiej byłoby, gdyby ktoś miał wszystkie, no ale.. :P]. W zamian mogę się wymienić jakimiś innymi serialami lub filmami [zapewniam - mam tego trochę]. Bardzo zależy mi, żeby prześledzić wszystko od początku, a nie mam tyle czasu, żeby ściągnąć/nagrywać z tv/obejrzeć co tydzień. Wysyłajcie swoje 'oferty' na radek1029@interia.pl albo piszcie w tym temacie. Będę wdzięczny za pomoc :D