Mam bardzo ciekawe pytanie, raczej do płci zeńskiej: Czy związały byście się//umiały stworzyć związek z takim Dr House'm ?
Uwielbiam Housa jako postać serialową, jednak myślę, że nie byłabym w stanie być z nim. Z resztą sądzę, ze niewiele osób by się odważyło :)
A ja myślę, że właśnie takiego faceta bym chciała mieć, bo ma to coś co najbardziej lubię, a mianowicie upór, ambicje oraz pasję. A ta właśnie konkurencja między jego pasją, a moją osobą była by całkiem ciekawa. A poza tym facet potrafiący prowadzić inteligentne i konstruktywne dyskusje jest gatunkiem raczej wymierającym. A jeszcze patrząc tak bardzo przyziemnie, kolor jego oczu jest naprawdę zabójczy ;) A poza tym posiadam chyba pewien pierwiastek, Cameron. Opieka nad tak "potrąconym" przez życie człowiekiem jest nie lada wyzwaniem.
Ach gdyby to była realna postać :) pozdrwiam "housomaniaków".
najlepszy bad boy ^^
ale serio ma w sobie cos takiego dla mnie ze chciałabym spróbowac. i nawet różnica wieku gaśnie :)) przyciąga do siebie House i tyle^^
Ja tez hcałabym spróbowac, choc zapewne nie byłoby łatwo. A poza tym, jestem w jakims stopniu egoistką, więc moze byśmy do siebie pasowali.
a poza tym równiez "Uwielbiam cyników" ;)