Mam pytanie, spowodowane genialną kreacją dr House 'a. Kiedyś sam Pan (mistrz) Hugh
powiedział że Jego postac ma dużo z jego samego (podał przykład że słuchają takiej samej
muzyki heh :D)
"Co Jeszcze House ma zapożyczone z aktora, a jednocześnie czy House jest podobny do
Pana Laurie'go w jakimś stopniu i w jakim"
Pytam poważnie, zaciekawił mnie ten temat ost więc proszę o konkretne przykłady i
odpowiedzi :)
jest ateistą jak house robert czyli wilson jest jego najlepszym przyjacielem podobno . no i hugh nagral plyte niedawno fajną jak dla mnie a w serialu to house raczej techno nie słucha ....hehehehe.. no i sarkazm poogladaj wywiady z hugh na yt wystarczy pozdro
no ale mi chodziło o to że piosenki takie jakie np lecą pod koniec odcinków albo w mp3 House'a heh :D ... ale wierze w to że jesteś inteligenty i że się spostrzegłeś więc nic ci nie mogę zarzucic :). Pozdrawiam cię kolego/koleżanko:)
hmm nie wiem o co ci chodzi pytales o podobienstwa dr house- hugh laurie . to napisalem co mi pierwsze na mysl przyszlo moze sie myle z muzą ale ......no nie wiem ale mowisz ze cytuje hugh laurie mistrz w /nawiasie/ to szacun i pozdro
W jednym z wywiadów czytałem że Hugh miał straszne dzieciństwo. Matka i ojciec chcieli go sobie podporządkować. Potem jak nie dostawał ról to leczył się z depresji. Coś go jednak łączy z serialowym Gregiem.
jednak bym prosił o ten wywiad, chętnie bym sobie poczytał ... z góry dziękuje :)