PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498164
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Hugh Laurie

użytkownik usunięty

Ciągle czytam że Hugh Laurie jest nieciekawy, ale "za to" grany przez niego House jest świetny. Nie mogę się z tym zgodzić- Laurie jest genialnym aktorem, satyrykiem, kompozytorem, gra na pianinie, harmonijce, gitarze i nie wiadomo na czym jeszcze, pisze książki („The gun seller” ma znakomite recenzje)... To prawda, że ma „cichy charakter” (jak na aktora z showbiznesu), ale czy fakt, że nie jest arogancki jak House sprawia, że jest nudniejszy od granej postaci? To, że ma ustabilizowane życie, rodzinę, kochającą żonę, nie jest gejem albo nawet nie jest po pięciu rozwodach sprawia że jest nudny? Nudny bo normalny?

Nudny?: http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=2506394

ocenił(a) serial na 10

Holywood rządi się swoimi prawami.I zgadzam się, Laurie nie należy do owego grona Celebrities. I na szczescie. Dla mnie niesamowity jest jego dystans do sukcesu. przez pierwszy rok krecenia serialu mieszkał w hotelu, bo cały czas mu sie wydawało (pomimo zreszta sukcesu serialu) że caly ten sen sie skonczy i trzeba bedzie sie spakowac i jechac z powrotem do Londynu....niesamowity gosc!

ocenił(a) serial na 8
shann_2

Ja też się zgadzam...Hugh Laurie ani trochę nie przypomina typowo hollywoodzkich gwiazd kina. Ma swoje życie, nie przyciąga nie wiadomo jak dużej uwagi mediów, bo według nich jest po prostu za nudny...co nie znaczy, że jest nudnym człowiekiem. W Hollywood żeby cię zauważyli to chyba trzeba jeździć po nocach do fryzjerów i golić się na łyso, albo zdemolować jakiś pokój hotelowy. Laurie jest świetnym aktorem i jest po prostu zadziwiająco normalny. Ja go uwielbiam od czasów Czarnej żmii :)

Hugh jest świetny, I zgadzam się z wami.