PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498068
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

odcinek bardzo dobry jest na dobry poziomie ale ta Chinka.....
a wy jak oceniacie

użytkownik usunięty
znajocywszysko12

Odcinek byl tak w miarę dobry przypadek też ciekawy i było jak zwykle kilka sytłacji śmiesznych no i zobaczymy co będzie dalej .

ocenił(a) serial na 10
znajocywszysko12

Słabszy niż odcinek 5, ale był na poziomie. Przypadek był ciekawy. Podobały mi się rozmowy o rodzinie i jak Greg wyciągał od ekipy ich przeżycia z dzieciństwa(szczególnie Dr Adams). Taub chyba będzie musiał pożegnać się z dziećmi. Końcówka wyśmienita. House i Foreman sprytnie wyciągnęli od Wilsona bilety na galę. Mina Wilsona, po tym jak zobaczył ich w TV- bezcenna. I ściąganie nadajnika z nogi, a potem udawanie głupa, że nie wie się o co chodzi- świetne. Nareszczie zobaczyliśmy przychodnię, ale pacjent był irytujący. Chciał na siłę wmówić sobie że jest chory na cukrzycę. I ten "niby" mocz w kubku. Jak House to wypił to prawie mnie odrzuciło, mina Tauba i Chase'a mówiła sama za siebie.

ocenił(a) serial na 9
house90

haha dokłądnie, mam te same odczucia. Był moment, kiedy serial zaczynał mnie nudzić(chyba w poprzednim sezonie, już dość miałam Cuddy) ale uparcie czekałam na pojawienie się 13 no i potem jakoś poszło. KAżdy odcinek mnie potrafi głośno rozśmieszyć. Albo z tym pacjentem "cukrzykiem" jak House mu rzucił, że nie potrzebuje do tego genów, bo sam z siebie już wygląda jak wygląda (to nie jest dosłowny cytat) :) i oczywiście te bilety. ale świństwo. ten Wilson to zawsze ma z nimi pecha! A ktoś pamięta odcinek z kurami? to chyba jakiś zakład był i puszczali kury po szpitalu..

ocenił(a) serial na 8
znajocywszysko12

końcówka najlepsza jak rozsuną tą ścianę a tam Wilson

ocenił(a) serial na 10
poziomka4

To było w poprzednim odcinku 08x05

ocenił(a) serial na 8
poziomka4

a kiedy oni ją rozsuną, tę ścianę?

goral27

:))

ocenił(a) serial na 10
goral27

Może kiedyś ją rozsuną. Do końca sezonu jeszcze dużo odcinków ;)

ocenił(a) serial na 10
znajocywszysko12

Jak dla mnie odcinek świetny, wreszcie prawdziwy House, ale niestety obecność Azjatki wciąż boli. Przynajmniej było jej trochę mniej.

znajocywszysko12

odcinek od biedy ujdzie, ale ogółem house z sezonu coraz bardziej wtórny i nudny.
Jego specyficzny humor z domieszką sarkazmu i cynizmu już przestaje mnie bawić, dialogi house-wilson - te same odgrzewane kotlety..
dodatkowo brakuje mocnych i wyrazistych postaci drugoplanowych, 2 nowe panie doktor porażka, Chase i Taub też troche bez życia, brakuje zdecydowanie Lisy.
nudaaaa powinni byli to skończyć dużo wcześniej na 6/7 sezonie.

ocenił(a) serial na 9
volt_84

Lisa by już nie mogła być w serialu, zbyt zagmatwany wątek z House'm.. Chociaż byłoby ciekawie zobaczyć jej odczucia po tamtej akcji przed więzieniem. Ja kibicowałam zawsze 13, brakuje mi jej.. :( a Adams jest dość sprytna ]:-> lubię ją nawet. haha @nikike zostaw azjatkę w spokoju! :D chociaż mnie ona też jakoś irytuje, dziwna osoba z niej:D i jakoś mi tam.. nie pasuje.

ocenił(a) serial na 10
znajocywszysko12

ciekawy przypadek, fajna tematyka "spaczenia przez rodziców" no i geeeeenialna koncowka:D

ocenił(a) serial na 10
znajocywszysko12

Odcinek imo najlepszy z 8 sezonu, ale niestety i tak jest słabo na tle początkowych. Oglądając ten sezon czuję jakieś znużenie

ocenił(a) serial na 10
znajocywszysko12

Jak na moj gust odcinek bardzo dobry. Jest wszystko co na poczatku zaciekawilo wszystkich w Housie. Ciekawy przypadek, manipulacje, dobre dialogi . Jak dla mnie serial trzyma poziom i bardzo sie ciesze , ze nadal moge go ogladac :)

ocenił(a) serial na 8
Martek86

Odcinek niezły, ale dialogi już mnie nie zaskakują. House ciągle grzebie w żywotach innych postaci i tak w kółko.

ocenił(a) serial na 10
gry270

Kolejny raz ciekawy odcinek, epicka końcówka, drugi raz z rzędu.
Dr.Adams jest bardzo ciekawą postacią i do tego przepiękną.

mario588

Spoiler :)

Czemu nie podarl biletow tylko dal je foremanowi ? glupota :D chyba ze wilson zrobil to dla House'a bo az dziwne zeby House tak wykolowal Wilsona na rzecz dupka Foremana:D

ocenił(a) serial na 10
znajocywszysko12

jakoś nie mogłam przebrnąć przez ten odcinek, piaty był super, zabawny, zaskakujący, ale 6? zdecydowanie dużo gorszy. Serial powinien zakończyć swój żywot parę sezonów wcześniej. Trzeba wziąć pod uwagę całokształt i obniżyć ocenę temu serialowi, a szkoda