PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498068
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

tego serialu to wiem kto zagra House..Kuba Wojewódzki, pasuje idealnie;) Ciete riposty,
pewnosc siebie zabawnośc:)) heh

ocenił(a) serial na 10
doroc07

hahaha
doroc muszę cię niestety rozczarować;C
czytałam chyba w tele tygodniu że w na dobre i na złe ma pojawić się Michał Żebrowski. (ktoś na wzór House'a)
ale nie powiem, Kuba pasowałby idealnie.
albo może jeszcze Cejrowski?

abydoweekendu

oo a nie wiedziałem że na dobre i na złe to polska wersja Housa:))heh Niestety nie śledzę tego serialu:P Cejrowski też by pasował idealnie;) Tylko że musiałby buty założyć ;P i co gorsza skarpetki xD Nie wiem czy na to by poszedł:)

ocenił(a) serial na 10
doroc07

Ale mam pytanie co ma do tego co kimś jest prywatnie do tego koło miałby grac? Nie bardzo rozumie czemu Wojewódzki z jakąś rola która miałby odegrać, House jest postacią fikcyjną i myślę ze jest kilku lepszych osób którzy mogliby odegrać ta role, zresztą co Kuba ma z aktorstwem?

rafib1975

No toż udziela się w tv:) Nie no po prostu Kuba pasuje mi idealnie do tej roli.. Pod względem charakteru głównie:)), nie musiałby wiele grac;) Podobnie Cejrowski.. No a kto Twoim zdaniem mógłby zagrać House z grupki naszych śmiesznych polskich aktorów??:) jestem ciekawy...

ocenił(a) serial na 10
doroc07

Zawsze może być to nowa postać... debiutant którego nikt nie zna.

ocenił(a) serial na 10
doroc07

No własnie może być ktoś nowy, a pytam co charakter prywatny ma do tego żeby dobrze zagrać ta role. To że oni czy Kuba czy Cejrowski są chamscy pod publikę to od razu mają dobrze odegrać tą czy jakakolwiek role. Z takim rozumowaniem psychopatę najlepiej zagra inny psychopata :-) Zresztą jak już inni piszą mam nadzieję ze nie wyjdzie żadna inna wersja czy to Polska czy z innego kraju. Z reszta patrząc po "Niani" i "Romanie ..." to żeby w szczególności Polacy nie brali się za kręcenie swojej wersji!!!

rafib1975

niania była dobraaaaa :P A ja mam inny tytul: Doktor Ham. :P

użytkownik usunięty
rafib1975

Jaki prywatny charakter? Przecież doroc ma na myśli Wojewódzkiego wykreowanego przez media, czyli identyczna sytuacja jak w Housie, tylko sygnowana prawdziwym imieniem i nazwiskiem.
Sugerowanie, że Wojewódzki wcale nie ma zaplanowanej każdej wypowiedzi pod kątem tego, żeby wyszło zabawnie jest dokładnie tak samo naiwne jak twierdzenie, że Hugh Laurie utyka i bierze vicodin.

ocenił(a) serial na 10

a ty nie umiesz czytać co napisałem? "Chamscy pod publiczkę"

doroc07

Już widzę polski tytuł "doktor Dom"...
Pozostaje się modlić żeby do tego nie doszło.

użytkownik usunięty
doroc07

Jeszcze tego brakuje polska wersja a potem Niemcieka , Hiszpańska inne.

Zgadzam się
Dr Gregory House-Kuba Wojewódzki
Lisa Cuddy- Grażyna Wolszczak
James Wilson- Jacek Braciak
Robert Chase- Sebastian Fabijański
Alisson Cameron- Marta Żmuda-Trzebiatowska
Eric Foreman- vakat
Remy "13" Hadley- Karolina Gorczyca
Chris Taub- vakat

CezaryMaksymilczuk

Ooooooooo...nie mamy własnego Czarnego i Żyda...niepocieszające... :)
Błagam niech polska telewizja nie robi już przeróbek zagranicznych seriali...przerabiamy nawet telenowele na polskie realia i to jest żałosne...

ocenił(a) serial na 8
CezaryMaksymilczuk

House - Cezary Żak
Wilson - Artur Barciś

Zapewne tak by to nasi twórcy rozwiązali

doroc07

powiatowy to by mógł zagrać ..........pacjenta w śpiączce z wadą mózgu i wrodzonym debilizmem

ocenił(a) serial na 10
doroc07

Kuba nie ma odpowiedniej Charyzmy - no i brak mu odpowiedniego głosu. nie chcę nazwac głosu Kuby pedalskim... no ale brakuje mu tej głębi... Pan Laurie ma bardzo charakterystyczny ton i nie sądzę żeby ktokolwiek mógłby go w jakiś sposób skopiować.. Sądzę że każda próba byłaby uznana za parodię

Poza tym lepiej żeby nie robili naszej wersji... aż strach pomyśleć jakby to wyglądało....

Coyotman

a widzieliscie Hugh Laurie przez Housem? np. w Stuarcie Malutkim? xd
Z tą obsadą to żart, zgadzam się, że polska wersja byłaby parodią...obsada to forma zabawy;)

CezaryMaksymilczuk

bezsensowny temat z deczka, heh

lukarian1313

NO..;)) Ale nie powiem mam satysfakcję że komentujecie ;PP heh

ocenił(a) serial na 10
CezaryMaksymilczuk

Tak widziałem Stuarta przed housem - i bije się w piersi - nie zwróciłem uwagi na Hugh.
Póxniej już nie wracałem do tych strach filmów.

ocenił(a) serial na 10
doroc07

przecież te cięte riposty i komentarze to nie jest sprawa należąca do aktora - tworzą to scenarzyści - aktor ma tylko odczytać tekst i go zinterpretować. Z polskich aktorów chyab nie ma takiego, który by temu sprostał ;/ a znaleźć scenarzyste w Polsce, który stworzy takie dialogi - sądzę, ze nie ma szans ;]