Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 503 tys. ocen
8,2 10 1 503489
7,7 33 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

jest to Jedyny serial jaki oglądam. I to zupełnie przez przypadek. jak ktoś mi mówił że idzie oglądać "Dr.House'a" kojarzyło mi się to raczej z bezpłciowym "Ostrym dyżurem" albo "Na dobre i na złe". Nie przepadam za serialami i byłam bardzo sceptyczna. pamiętam jak poszłam kiedyś do znajomych a oni nagle ok 21 przestali rozmawiać nastała cisza i serial się zaczął. jak nikt nie chciał gadać więc zaczęłam oglądać. I mnie pochłonęło. Do reszty. Od razu, tydzień później już miałam trzy serie odcinek po odcinku do obejrzenia... Co prawda w telewizji leci teraz 6 sezon lecz ja dalej zawieszona jestem na połowie piątego i jakoś nie mam czasu dalej się do niego zabrać. Co prawda to tylko sezony z genialną trojka podwładnych(Cameron, Foreman, Chase) były niepowtarzalne. Ale mimo to serial uznaje za arcydzieło. NFZ powinien się z niego uczyć :P.
No i genialnie kreacje. Hugh Lurie, którego kojarzyłam raczej ze "Stuarta Malutkiego" i "Mayby Baby" powalił mnie na kolana, a reszta..
Nie, no wiadomo. Serial nie ma minusów. Szkoda tylko że twórcy nie skończyli na piątym sezonie..bo co za dużo to niezdrowo...

ocenił(a) serial na 10
kamila_sz25

Nie rozumiem za bardzo końcówki twojej wypowiedzi
''Szkoda tylko że twórcy nie skończyli na piątym sezonie..bo co za dużo to niezdrowo... ''
Najpierw piszesz że super i że cie pochłonął, a potem, że niepotrzebnie dalej go kręcą...
Uwierz mi, potrzebnie. Aha i mam dla ciebie złą wiadomość: na 6 serii się nie skończy

emils

Prawda. Szkoda by było kończyć serila, który przynosi Taaaaakie dochody xD