Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 503 tys. ocen
8,2 10 1 503383
7,7 33 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Jak podobała się Wam jesienna częsć sezonu ósmego? Moim zdaniem jak narazie sezon
ten znajduje się w kwestii jakości pomiędzy sezonem czwartym a piątym.Czyli na czwartym
miejscu bo jak dla mnie sezon 1 nie zalicza się do udanych, dlatego ósemka jest czwartym.
Jeśli mam ocenić sezon 8 od 0 do 10 dam mocne 7,5.
PLUSY
-Medycyna, szczególnie drugi odcinek
-Teksty House'a
-Brak jakiegokolwieko shippu(przynajmniej na razie, ale skoro Foreman się zadurzył...)
-Nowe 2 ciekawe postaci
-Powrót do relacji House-Wilson sprzed smierci Amber, a przynajmniej próba
MINUSY
-Właściwie tylko jeden: Foreman nie pasuje mi na DoM.
A Wy co sądzicie?

ocenił(a) serial na 9
Rexus88

Mnie Forman teraz denerwuje bardziej, niż kiedykolwiek. Strasznie nie pasuje do roli dziekana Princeton.
Akcje House-Wilson świetne jak zwykle!
Myśle, że może coś być pomiędzy Adams a Chasem.
Na razie jest nieźle ale 7 bardziej mi się podobał!

ocenił(a) serial na 10
skarpetka_55

Między Chasem a Adams iskrzy przez większość czasu (90%).. zasłona dymna czy love story ?

ocenił(a) serial na 10
Rexus88

Foreman jest trochę upierdliwy jako dyrektor placówki, ale musi taki być bo House wszedłby mu na głowę :)

Rexus88

Bardzo pozytywnie oceniam ten sezon.
A Adams jest pięknym dodatkiem.

użytkownik usunięty
Rexus88

Dobrze jest nie ma co narzekać ziomy

ocenił(a) serial na 10
Rexus88

Nom, rzeczywiście chyba najlepszy sezon od lat (lol jak to brzmi). Autorzy długo pitolili o "powrocie do korzeni" i moim zdaniem się to udało. Przede wszystkim więcej humoru, zagadek, spostrzeżen House'a co do ludzkiej natury, a mnie wielkich lovestorów, psychiatryków i podróży na lafa centauri.

ocenił(a) serial na 7
malkavian4

Jak dla mnie widać że Hugh Laurie jest zmęczony tą rolą.Sezon 8 zaczął się ciekawie ale od 4 odcinka coś mi jednak nie pasuje więc oceniam go na 5/10 pierwszy odcinek ten we więzieniu zachęcił mnie i myślałem że ten wątek będzie kontynuowany jak widać ten sezon nie należy do zbyt udanych Odette Annable(Adams) może i fajna ale strasznie drewniana aktorsko widziałem ją w innej roli też specjalnie nie błyszczała cieszy powrót Chase i Taubba,momentami dalej jest śmiesznie ale to już nie to.

ocenił(a) serial na 10
Rexus88

witam, dla mnie rewelacyjna rola Dr Chi Park :) - scena jak przesłuchują ja w sprawie mobbingu i jak zaprasza Chasa na driniasza :) wymiata dziewczyna :) ogólnie dośc fajnie koontynuują bo w 8 serii jest to niezwykle trudne. Przypadki medyczne ok, ciekawe co będzie dalej ale mam wrażenie, że zbliża się nieuchronny koniec serialu bo coraz częściej są tzw. "odgrzewane kotlety" choć w fantastycznym wydaniu ale zawsze :)